Prvo veče trećeg Fresh Wave Festivala privuklo je na banjalučku tvrđavu Kastel oko dvije hiljade posjetilaca željnih dobre zabave.

Odlično raspoložena publika ovacijama je pozdravila dolazak zvijezde večeri, britanskog DJ-a i producenta Mark Knight-a. U razgovoru sa medijima Knight je izjavio da voli festivale i njihovu energiju, ali i da zna ponešto o Bosni i Hercegovinu u kojoj nastupa drugi put.

On je ostvario dobru komunikaciju sa ljudima koji su plesali do ranih jutarnjih časova uz njegovu muziku ali i mnogobrojne klupske hitove koje je puštao. Prije nego što je Mark Knight preuzeo miksetu, ljubitelje elektronske muzike na glavnoj bini zagrijao je banjalučki DJ.

Čast da prvi nastupi na Live bini imao je bend Grasshoppers iz Kotor Varoši. Nakon njih red je došao na poklonike hih hop muzike koji su uživali uz Fantastičnu četvorku i THC la Familiju. Uvijek rado viđeni gosti na ovim prostorima, članovi Orthodox Celts-a još jednom su pokazali da su majstori dobre atmosfere jer su rasplesali prisutne na Live bini koja se pokazala kao pun pogodak.

Publika sa velikim nestrpljenjem očekuje nastup hrvatskog benda Majke koji je na programu Live bine drugog dana Fresh Wave Festivala. Više informacija o festivalu možete pronaći na Facebook stranici.

Izvor: banjaluka.com