Imperativ 21. vijeka je ostati mlad i biti lijep. Čini se da su ovi nerealni parametri itekako prisutni kako u svijetu, tako i kod nas. Prirodno starenje i ljepotu koje to doba donosi, zamijenili su bizarne tretmani u vječnoj borbi protiv godina.

Koliko ste hrabre i spremne da podnesete zarad nekoliko bora manje i da li je uopšte vrijedno?

1. Tretman sa zmijskim otrovom

Razblažen i pretvoren u masku, izaziva blago peckanje prilikom nanošenja, ali zato ubija sve mrtve ćelije, koje doprinose gubitku sjaja i gipkosti kože. Zateže i ispravlja sitne bore i regeneriše prve epiderme kože. Slavni poput Viktorije Bekam, Eve Longorije i Gvinet Paltrou, se zaklinju u ovaj bizarni tretman.

zmija
2. Tretman lica placentom

Maska od ljudske placente zvuči prilično morbidno, ali korisnici tvrde da je to tretman koji će najbrže donijeti željene rezultate. Maska se utrljava u lice, gdje treba da odstoji određen period, a koža poslije nje blista, svježa je i zategnuta i skida 10 godina odmah. Zvijezde koje uživaju u ovom tretmanu su Madona, Dženifer Lopez i Riz Viterspun.

placenta

3. Tretman sa pijavicama

Brijanje cijelog tijela i lica je obavezno, kao se odlučite za ovaj tretman. Pijavice vam stavljaju po licu i one vam, tokom tretmana, piju krv i tako dolazi do detoksikacije, jer pijavice imaju anestetička svojstva. Demi Mur je oduševljena ovom terapijom podmalađivanja.

blood

4. Vampirski tretman

U terapiji se koriste male količine vaše krvi, od koje se stvara gel bogat trombocitima, a koji se, zatim, injekcijama unosi pod kožu. Tretman stimuliše proizvodnju ćelija kolagena i eliminiše bore na koži. Anđelina Džoli redovno koristi ovu terapiju podmlađivanja, a Kim Kardašijan se čak i slikala nakon tretmana.

kim-blood

5. Tretman sa vatrenim čašama

Morate biti veoma pažljivi, ako se odlučite za ovaj tretman, jer postoji mogućnost da, ako vam neadekvatna osoba uradi, dobijete opekotine, plihove pune gnojna i ozbiljne rane po tijelu. Tretman funkcioniše na principu vakuuma, koji uz pomoć plamena i čaše, izvlači bol, otekline i koži vraća elastičnost i oporavlja je od stresa.

cup

 

Izvor: wannabemagazine.com