Svjedoci smo sve većeg korišćenja tehnologije u raznim stvarima oko nas, izmišljanja raznih “pametnih” predmeta, tako da je poslije žena došao na red i muški dodatak.

Kako prenosi Balkan Android, seksi-šop Bondara iz Britanije je prikazao prototip uređaja koji prati aktivnost, a ujedno je i seksi igračka za muškarce. SexFit je prsten koji se postavlja u koren muškog polnog organa gde smanjuje protok krvi da biste imali bolju… hm… erekciju, a ima ugrađen i akcelerometar i Bluetooth povezivanje (koje će se u budućnosti možda koristiti za bežično slanje spermatozoida?).

Dakle, ovaj uređaj vam omogućava da jednostavno znate koliko puta ste ‘ušli-i-izašli” i to uz pomoć aplikacije na vašem telefonu koja vas na to obavještava na svaki minut, ali vam isto prikazuje i podatke o potrošenim kalorijama. Prava idila, vodite ljubav sa vašom partnerkom (ili partnerom, poštujemo EU propise) i na svaki minut pogledate u telefon radi statističkih podataka, čak možda okrenete telefon ka partneru i kažete ”Aha, postavio sam novi rekord!”. Romantika nikad ne umire. Čak možete te podatke i podijeliti sa istim tim partnerom na društvenim mrežama! Vjerujemo da biste skupili dosta lajkova…

Uređaj takođe možete podesiti i da vibrira u određenim intervalima, što radi zadovoljstva, što radi držanja ritma (tj. više vibriranja – bolja ”ulaz-izlaz” statistika, upamtite to). Postoje pet LED svjetlećih dioda na vrhu uređaja koja će vas obavjestiti kada ste uhvatili dobar ritam. Znači vaš penis će, ne samo vibrirati i slati podatke na vaš telefon nego će i svjetliti! Pa šta jedan muškarac može više da poželi!

Ne zna se da li će se uređaj ikad naći u slobodnoj prodaji, ali ako se to desi, termin ”dobar ljubavnik” mogao bi vrtoglavo da se promojeni uz pomoć samo jednog malog prstena… koji se ne stavlja na prst.

 

Izvor: balkanadroid.com