Scene seksa u filmovima obično su vrlo nerealne. Ili se insistira ne romantici i erotici, pa se oni ljube i gledaju i uzdišu uz zvuke saksofona, ili se vidi kad on spusti glavu da joj poljubi grudi, a tu i tamo sjevne poneko dupe.

Glavnu krevetsku ulogu u filmovima međutim, najčešće igra posteljina.

Uskoče u krevet i pokriju se. Pa onda kao vode ljubav pokriveni, a ako je u pitanju neka vrlo razigrana situacija koja dočarava kako su oni blesavi i nestašni, neko od njih nestane ispod čaršava dok onaj drugi presrećan, podvriskuje. Završi se akcija, oni još dahću, a već pokriveni do ispod mišica. Ona sjeda u krevetu, ili ustaje iz njega, već obmotana pokrivačem.

U realnom životu, među čaršave uskačete kad ste već istuširani i spremni za spavanje – u pidžami, spavaćici, majici i gaćama ili goli, ako vam tako prija. Na filmu, u krevetu se nose satenske spavaćice sa čipkom i tankim bretelama, a oni ponosno nose samo svoje nabildovane torzoe – od struka na dole nose pokrivače. Realno, svaki komad odjeće koji nije pamučan i rastegljiv, užasno je neudoban za spavanje. Uvija se i zateže oko tijela kad se okrećeš, bretele se usjecaju, a čipka grebe. Ponekad je prijatno spavati go, naročito ljeti, ali u snu se znojimo, a mnogo je praktičnije da znoj upija pamučna majica, nego posteljina.

Dakle, ako krećete u akciju, ne razmještajte krevet. Veliki frotirni pokrivači su ugodni za ležanje na njima, ali najpraktičniji je peškir, kojim poslije možete i da se obrišete, jer ćete se oznojiti i ulijepiti. Osim toga, krevet je precjenjen i zaista je zgodniji kao metafora, nego kao mjesto za seks. Ako sa nekim idemo u krevet, trebalo bi da se oslobodimo filmske slike o kikotavom ili romantično-misterioznom zavlačenju pod čaršave i da se kresnemo na nekoj udobnijoj podlozi. Kreveti škripe. Uvijek. Fotelje su zgodne, naročito ako su one moderne, bez rukohvata od kojih nemate mjesta za koljena. Stolice su odlične, ako ste sigurni da su dovoljno čvrste da podnesu težinu dva tijela u pokretu. Zaboravite kuhinjski sto – osim ako niste Palčica. To je takođe slika fabrikovana u Holivudu. Može sto, naravno, ali ne kuhinjski. Ni trpezarijski. Nego onaj iz radionice. Sa metalnom konstrukcijom koja drži debelu i široku ploču. E, to je kul.

Najdostupnije mjesto, sa najmanje rizika od padanja, škripanja, prevrtanja i gubljenja oslonca je – pod. Onog ko je gore, žuljaće koljena, dakle, nešto meko preko tepiha, pa frotir ili peškir odozgo, jastučići za podupiranje, malo razmještaja namještaja, da ne oborite stočić za kafu, a da možete da se uhvatite ili oduprete o nešto stabilnije i eto idealne površine za sve položaje u kojima najviše uživate.

A kad završite, sigurno se nećete onako znojavi odmah pokriti. Niti odmah skočiti i umotati se u pokrivač. Normalni ljudi leže goli i grle se, ako im nije previše vruće, ili samo leže i nastoje da povrate dah, dodaju jedno drugom vodu, sok, pepeljaru, cigarete, cmaču se, smiju i komentarišu i dogovaraju se ko će pod tuš, a ko će da izvadi iz frižidera nešto za grickanje ili da spremi kokice, pa da se uvale u krevet i gledaju film. Neki zabavan, u kome se glumci skidaju zato što su mnogo lijepi, a kad treba da padne seks, pokrivaju se preko glave.

Izvor: wannabemagazine.com