Muzičko takmičenje Castrafon 2014 održaće se od 21. avgusta do 9. oktobra u banjalučkom kafe klubu Castra.

Glavna nagrada takmičenja iznosi 1.000KM, kojima će pobjednici moći da priušte potrebnu opremu u muzičkoj kući ARS. Nastup učesnika takmičenja publika će moći čuti uživo svakog četvrtka u spomenutom prostoru.

Osnovni uslovi koje bend ili pojedinci/kantautori treba da ispune je da dvije autorske numere uz ispunjen formular pošalju na e-mail adresu castrafon@gmail.com.

Na Castrafon se mogu prijaviti svi, od amatera, preko demo izvođača, pa do već etabliranih bendova. Na Castrafon se mogu prijaviti i sastavi, odnosno pojednici, koji nisu iz Banjaluke.

Svi koji prođu selekciju žirija, imaće 40 minuta da predstave svoj rad na nastupu koji će biti organizovani u kafe baru Castra.

Takođe, Castra i ARS Music su omogućili da pored sudaca i publika izabere svog miljenika, te će svi prisutni moći glasati za svoj omiljeni bend ili izvođača.

Konkurs se zatvara u utorak, 19. avgusta, a već narednog dana biće poznati izvođači koji će se takmičiti na Castrafonu.

NAPOMENA: Poželjno je da takmičari, pored dvije narečene numere, predstave što više autorskog materijala, ali to neće biti uslov za njihov nastup, ukoliko budu odabrani.

Svi zainteresovani forumular mogu preuzeti sa sljedećeg linka:

https://www.sendspace.com/file/xjq8bv

Izvor: etrafika.net