Uz sve divne stvari koje brak donosi, dolaze i one koje nisu toliko divne, poput nedostatka raspoloženja za seks i odnosa sa njegovim roditeljima.

Izbor vjenčanice, cipela i mjesta za udaju se možda čini kao komplikovani dio ulaska u brak, a svaka žena koja je sama organizovala vjenčanje zna da se tu lako gube živci. Ipak, pravi cirkus počinje tek u braku. Uz sve divne stvari koje on donosi, dolaze i one koje nisu toliko divne, a žene se najčešće žale oko sljedećeg:

1. Nikad ne pomaže oko kuće

Neki muškarci tokom zabavljanja pomažu oko svega kada je u pitanju kuća, a srećnice koje uspiju da ih natjeraju da tako nastave da se ponašaju i nakon vjenčanja imaju mnogo razloga za radost. Ipak, mnogi muškarci se u braku pretvore u ljenivce koji ne žele ništa da rade, a upravo je ta ljenjost jedan od glavnih prigovoraj 

2. Nije toliko raspoložen za seks

Čudno, ali ima muškaraca koji nakon vjenčanja jednostavno gube interes za seks. Ne znamo da li je to zbog činjenice da više ne moraju da se trude ili su jednostavno lijeni, ali znamo da žene s ovakvim muškarcima nikada nisu zadovoljne.

3. Previše pije

Po koja čašica sa prijateljima vikendom nije toliko strašna, ali ako se to pretvori u hobi zbog kojeg pate ostali aspekti braka, tu nešto ne štima.

4. Njegovi roditelji

Stvar je u kompromisu, ali to ne znači da žene moraju da glume da im svekrva ne ide na živce. Svako ko je gledao seriju “Svi vole Rejmonda” znaju o čemu žene pričaju.

5. Zajednički račun

Brak sa sobom nosi jednu zanimljivu stavku – zajednički novac. Ako trošite zajedno, velike su šanse da će njemu svaki račun da bude čudan, preveliki i povod za prepirku. Nove cipele koje su prije braka bile ne samo potreba, nego i pravo, u braku ponekad mogu da započnu veliku svađu.

Izvor: stil.kurir-info.rs