Primjetićete da su ovog ljeta sandalice i japanke pomalo pale u zaborav – na vrelom asfaltu caruju lagane i šik espadrile!

Ovog proljeća i ljeta na scenu se vratile stre, dobre espadrile. Dugo su bile zboravljene, možda i predugo, zarobljene u ormarima naših mama, da bi ove godine ponovo osvojile srca pravih trendseterki.

Udobne i lagane pravo su osvježenje za stopala i idelana izbor za cjelodnevno “špartanje” i naporne dane pune obaveza. Iako u potpuno opuštenom fazonu, espadrile mogu biti dobro rješenje i za nešto elegantnije varijante.

Nose se u svim bojama i dezenima, samo je vaš izbor. Cvjetne, prugaste, tigraste,  jednobojne, u veselim bojama, kako god okrenete, bićete skroz šik ako na vašim nogama “zasijaju”espadrile.

Savršeno su kombinuju uz teksas šorts ili mini, lepršavu haljinu, ali su i dugačke suknje i haljine odličan spoj uz espadrile. One su šik, efektne, udobne i modern, pa ne porpustite da ih prošetate bar jednom ove godine!

http://2.bp.blogspot.com/-0zOx1UQOy-4/UhwBxBkbKaI/AAAAAAAAZS8/k67vycVsbCg/s1600/Beach_Outfit-Dress-Espadrilles-Leather_Bag-Street_Style-Epos-Collage_Vintage-8.jpg

 

Izvor: onaportal.com