Baš poput muškaraca, i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti. Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje one kojima žene jednostavno ne mogu odoljeti.

1. Misionarski položaj

Misionarski položaj je definitivno podcjenjen. Ovo je za žene jedna od najboljih položaja, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole da osjete snagu muškog tijela.

2. Ples u krilu

Većina žena voli da bude iznad partnera, jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak gore ne mora da se ograničava samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Budite maštoviti!

3. “Spoon” položaj

Ovaj položaj popularan je kod oba pola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke su obmotane oko njenog tijela. Riječ je o naročito udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

4. Seks na stolu

Još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka, što će muškarcu pružiti veliku slobodu kretanja. Isprobajte ovaj položaj na kuhinjskom stolu, veš mašini, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

Izvor: prva.rs