Malo da se nasmijete! Evo kako su generacije koje su stasale davnih ’60. godina prošlog vijeka učile iz časopisa. Vjerovatno će se neka buduća generacija i nama smijati!

Šezdesete su bile vrlo zanimljive godine. Feministički pokret je jačao, homoseksualnost se još smatrala bolešću, a savjeti za seks su prštali na sve strane. Vjerujemo da će se za pola vijeka ljudi smijati i našim zastarjelim savjetima, ali dok to vrijeme ne dođe, mi ćemo se smijati ovima iz šezdesetih. naslovnica kozmopolitena iz 1966.

1. “Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala” – stavljanje muškog orgazma na prvo mjesto je stara priča, a prigušeni zvukovi takođe spadaju u prošlost.

2. “Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nježno jezikom preko njegovih prednjih zuba, desni, dodirnite mu jezik” – iako su poljupci odličan početak predigre, sumnjamo da muškarci uživaju kada im ljubimo kosu i čelo.

3. “Djevojka koja želi da izbjegne strasno ljubljenje mora konstantno da priča o stvarima koje zanimaju muškarca sa kojim je izašla, a kada je doprati do kuće, treba da ga pristojno pozdravi i uđe unutra” – ne znamo za muškarce u šezdesetim, ali kada bi devojka danas sve vrijeme pričala o fudbalu ili drugim stvarima koje zanimaju prosječnog muškarca sa kojim je izašla, vjerujemo da bi je taj muškarac skinuo na licu mjesta.

4. “Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene. Oženjeni muškarci daju svojim ženama poklone, a one im zauzvrat pružaju uslugeŽena je prostitutka koja se plaća smještajem i hranom za usluge koje pruža” – opis srećnog braka iz “Plejboja” iz 1966. Svaki komentar je suvišan.

5.  “Bolje biti ljubavnica nego ženaLjubavnica zna da oraspoloži muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno, pošto ga žena izmuči” – “Kozmopoliten”, 1969. Smatramo da je ovo napisao muškarac.

Izvor: onaportal.com