Bijela košulja je, pored male crne haljine, zaista osnovni komad odjeće koji obavezno morate da imate u ormaru. U zavisnosti od toga sa čime ćete je uklopiti, ona je idealna kako za posao, tako i za dnevni ili večernji izlazak.

1. Uz džins

Uz farmerice, koje takođe spadaju u osnovne komade garderobe, bijela košulja dobija naročitu draž. Ona tako, u zavisnosti od modela džinsa,  može biti idealna za posao, šetnju i piće sa prijateljicama, ali i za večernji izlazak.

2. Uz kratku suknju “lala” kroja

Uz ovako neobaveznu suknju ili šorts, bijela košulja vašu dnevnu odjevnu kombinaciju učiniće otmjenom i seksi. 

foto: thinkstock

3. Uz usku “pencil” suknju

Sam kroj ove suknje najbolji je za poslovnu odjevnu kombinaciju. Samo je dopunite bijelom košuljom i izgledaćete neodoljivo. Košulja ne mora biti klasična sa kragnom i manžetnama. Igrajte se modelima sa karnerićima, čipkom i vezom. 

foto: thinkstock

4. Uz kožnu suknju

Suknja ili šorts od kože ili sa nitnama uz bijelu košulju osiguraće odličnu odjevnu kombinaciju za večernji izlazak. Dobre cipele se naravno podrazumjevaju!

foto: thinkstock

5. Uz dugu suknju “pun krug”

Bijela košulja i duga suknja u glok, bilo da je od pamuka, pliša ili satena daju vamp izgled. Ova kombinacija je zaista univerzalna – kako za posao (naravno u zavisnosti od toga čime se bavite), za dan ili veče. Izbor prilike zavisiće od materijala suknje. 

foto: promo

Izvor: prva.rs