Ove navike pomoćiće vam da se svakog jutra probudite radosnije nego inače.

1. Mala jutarnja vježba

To ne mora da bude pravi trening, biće dovoljno svega deset do 15 minuta. Nalet endorfina poslije toga daće vam energiju a vaše raspoloženje će biti bolje ili će biti podstaknuto, što je odlično za početak dana.

 
2. Voda
Naše telo gubi tečnost dok spavamo, zato je ujutro važno da nadoknadimo izgubljeno. Dvije čaše vode, odmah poslije buđenja, popraviće stvar.
 
3. Sredite se
Lijep izgled garantiovano daje dobar osjećaj unutra. Nije loše ni da noć prije pripremite odjevnu kombinaciju za dan koji slijedi i složite sve potrebne sitnice u torbu, da bi ujutro imale vremena za druge stvari, kao što je na primjer doručak.
dorucak
 
4. Kvalitetan doručak
Mnogi imaju lošu naviku preskakanja najvažnijeg obroka u toku dana. Zdrav i kvalitetan doručak, pun proteina i složenih ugljenih hidrata, pomoći će vašoj koncentraciji koja je itekako potrebna za vrijeme napornog radnog dana.
 
5. Povežite se
Pokušajte da pronađete malo vremena da bi prije izlaska iz kuće, u miru sjele i “pronjuškale” šta ima novo kod virtuelnih prijatelja, pročitale vijesti na portalima ili poslale poruku za dobro jutro dragim osobama. Stručnjaci tvrde da se poslije toga osjećamo povezanije s drugima, što nas čini srećnijima. Zašto da ne?
Izvor: onaportal.com