Legendarni pjevač narodne muzike Miroslav Ilić na koncertu u Banjaluci premijerno je otpjevao refren pjesme “Volim te neizlečivo”, sa novog istoimenog albuma.

Ilić je nastupio u nedjelju uveče u vodenom parku “Akvana”, a pred kraj koncerta izveo je novu numeru, obrativši se zaljubljenom mladom paru iz publike, koji mu je zapao za oko. Najavio je da će album ugledati svjetlost dana krajem ovog mjeseca. Na humanitarnom koncertu Ilić je ispunio obećanje koje je dao banjalučkoj publici, priredivši joj nezaboravno veče. Slavuj iz Mrčajevaca nije želio da troši vrijeme na riječi, već je svima poželio dobrodošlicu, a zatim zapjevao “Ova noć ima čudnu noć”, najavivši magičnu noć. Publika je horski pjevala hitove stare i po nekoliko decenija, uživajući u koncertu gotovo do ponoći.

Iz agencije “PopEvent”, koja je organizator koncerta, rekli su da su ispunjena i njihova očekivanja.

“Na humanitarnom koncertu u “Akvani” prodato je 3.000 karata po cijeni od pet maraka, od čega će dio novca biti uplaćen Fondu solidarnosti za obnovu RS, za pomoć poplavljenima”, rekli su u agenciji.

U publici je bilo različitih generacija, ali su dominirali ljudi srednjih godina, koji su i kao mladi slušali Ilićeve pjesme. I stariji i mlađi neumorno su igrali i pjevali nagrađujući pjevača gromoglasnim aplauzom. Najveća euforija nastala je kada je Ilić zapjevao “Polomiću čaše od kristala”, ali ni ostali hitovi poput “Devojke iz grada” nisu ostavili publiku ravnodušnom.

Izvor: banjaluka.com