Suknje od tila nezamjenjive su ove sezone. Bile jako kratke, do koljena ili duge, rijetke su djevojke koje ih nemaju u svom ormanu. Ukoliko još uvijek ne znate kako biste ih nosili, evo kako to rade najpopularnije modne blogerke na svijetu…

1. Kenzas

Kenza je dugačku blijedo roze suknju uklopila sa veoma interesantnom kratkom, širokom majicom. Rijetki bi sa suknjom od tila uklopili klač tašnu od krzna, ali Kenzas i ovakvu kombinaciju zna da ponese, te na njoj ona izgleda odlično. Zar ne?

Blog: kenzas.se

2. Style scrapbook

Foto: stylescrapbook.com

Endi ,koja je tvorac bloga Style scrapbook, odlučila se za crnu kombinaciju. Dugačka suknja od tila i kratak crni džemperčić dokaz su da se ljepota nekada krije u jednostavnosti.

Blog: stylescrapbook.com

3. The blonde salad

Foto: theblondesalad.com

I Kiara se odlučila za crnu maksi suknju od tila, ali ju je ona uklopila sa bijelom pamučnom majicom ispod koje viri crni brushalter. Cno-bijela tašnica preko ramena samo je “šlag na tortu”.

Blog: theblondesalad.com

4. Collage vintage

Foto: collagevintage.com

Autorka bloga Collage vintage je Sara koja se za razliku od prethodnih blogerki odlučila za braon suknju od tila i to do koljena. Nude salonke, i pamučna majica sa U izrezom na leđima dodatno daju elegantan utisak, dok tašna u indijskom stilu, ovoj kombinaciji daje posebnost.

Blog: collagevintage.com

5. Le blog de Betty

Foto: leblogdebetty.com

Blogerka koja nikako ne može da bude izuzeta sa liste svakako je Beti. Veoma jednostavan stil čini je zaista posebnom. Tako je i ovaj put. Crna suknja od tila do koljena, široka zlatna majica kratkih rukava i retro crna tašna pun su pogodak.

Blog: leblogdebetty.com

6. Sincerely Jules

Foto: sincerelyjules.com

Džuli izgleda preslatko u kratkoj bijeloj suknji od tila koju je uklopila sa bijelim džemperom, ali i lakovanim džombastim čizmama.

Foto: sincerelyjules.com

7. The cherry blossom girl

Foto: thecherryblossomgirl.com

Aliks koja stoji iza The cherry blossom girl bloga odlučila se za roze varijantu. Roze majica kratkih rukava, roze sandale i roze tašna odlično uklopljene sa nježnom bež suknjom od tila.

Blog: thecherryblossomgirl.com

8. Lovely pepa

Foto: lovely-pepa.com

Koža i til? Zašto da ne. Da i oni idu jedno uz drugo pokazuje nam Aleksandra koja je uklopila roze suknju od tila sa crnom kožnom jeknom i torbom.

Blog: lovely-pepa.com

9. Atlatic pacific

Foto: atlantic-pacific.blogspot.nl

Bler nikada ne prestaje da zadivljuje. Tako je i ovoga puta! Crna suknja od tila, prugasti uski džemper koji otkriva stomak i neodoljive sandale sa mašnom.

Blog: atlantic-pacific.blogspot.nl

10. Walk in wonderland

Foto:walkinwonderland.com

Šeril izgleda predivno u kratkoj suknji od tila, sivoj majici sa otvorenim leđima i sa srebrnim aksesoarom. Zar ne?

Blog: walkinwonderland.com

Izvor: prva.rs