Kada pogledate fotografije diva ili svojih baka i mama iz četrdesetih, pedesetih ili šezdesetih godina prošlog vijeka shvatite da su žene i tada izgledale podjednako lijepo kao i danas, ako ne i ljepše, iako nisu imale u ponudi mnogobrojne preparate za njegu ljepote. Evo kako su u tome uspjevale…

Foto: Getty

Sušenje laka za nokte!

Želiš da ti se lak brzo osuši? Sve što treba da uradiš jeste da sipaš hladnu vodu u jednu činiju i u nju staviš prste. Nakon samo malo vremena lak će biti potpuno stegnut!

Popravljanje kreona

Imaš osušenu ili tvrdu olovku za oči ili usne? Prije samog nanošenja, vrh olovke lagano zagrijte plamenom iz upaljača. Olovka će biti bolja nego ikad i sigurno će stajati satima.

Sužavanje pora

Suziti pore nekad nije bilo tako teško. Sve što treba da uradite da potopite lice na 5 sekundi u činiju s ledenom vodom i to ponovite 2 puta!

Tonik za čišćenje lica

Djelotvoran tonika za lice ne mora mnogo da se plaća. U flašicu sipajte 1/4 jabukovog sirćeta i 3/4 vode. Promućkajte dobro i mješavinu koristite svake večeri nakon čišćenja lica. Koža će biti svježa, a kiselina jabukovog sirćeta pomoći vam i da se riješite bubuljica.

Odličan uvijač za trepavice

Nemate uvijač za trepavice? Ali sigurno imate kafenu kašičicu. Nakon nanošenja maskare spoljni dio kašičice blago pritisnite na zatvorene oči i preko nje podignite trepavice. Nakon nekoliko sekundi uklonite kašičicu i uživajte u seksi trepavicama. 

Izvor: prva.rs