Skupe dizajnerske torbe san su svake žene. Ipak, kako većina njih nije dostupna svakome, najbolje što možemo da uradimo je da iz kreacija vrhunskih dizajnera izvlačimo inspiraciju i da sami kreiramo svoj modni stil.

Na modnim pistama su već prikazane kreacije za ovu sezonu, a mi vam predstavljamo neke od najboljih.

Prada

prada torbe Jesenje torbe vrhunskih dizajnera

Prada je za ovu sezonu lansirala minimalističke torbe, jednostavnog četvtastog oblika. Ove torbe odlikuje i udobnost nošenja, budući da su predviđene za nošenje na ramenu.Torbama nesumnjivo dominira njihov lančani kaiš, a kada su boje u pitanju, Prada se odlučila za neutralne i metalik tonove.

Chloe

chloe torbe Jesenje torbe vrhunskih dizajnera

Ova jesen je modnu kuću Chloe inspirisala da napravi torbe od nježne kože. Torbama dizajniraju pastelni tonovi sa daškom ružičastog. Drške torbi su dovoljne da se one nose na ramenu, ali su se na modnim revijama odlučili na to da ih manekenke  diskretno nose ispod ruke.

Louis Vuitton

Louis Vuitton  Jesenje torbe vrhunskih dizajnera

Kuća Louis Vuitton je nedavno prvi put imala prilike da prikaže kreacije torbi pod kapom novog kreativnog direktora- Nikolasa Geskijera. Sudeći prema dizajnu torbi prezentovanih na revijama, Nikolas Geskijer je ostao vjeran tradicionalnom Louis Vuitton stilu, sa tamnijim tonovima torbi vječnog izgleda i kratkim dvostrukim drškama.

Izvor: wannabemagazine.com