Renoviran parking

Tropic  se vratio u Banju Luku! Nakon nekoliko godina, tržni centar Tropic reotvoren je 27. septembra, na staroj lokaciji i u sasvim novom ambijentu. U ponudi je široka lepeza prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, bijele tehnike i alata za domaćinstvo. Za sve kupce pripremljen je bogat dnevni program, sa mnogobrojnim pogodnostima, ali je najviše iznenađenja bilo za one najmlađe. 

U proteklih nekoliko dana, podjeljeno je 10.000 BonBonjera kataloga u isto toliko domaćinstava, nasumice, pa oni najsrećniji  do 17. oktobra mogu iskoristiti 64 kupon-boda koji se nalaze u pomenutim katalozima. Sa kuponima možete kupiti određene prehrambrene proizvode, ali i proizvode bijele tehnike sa popustima do 300 KM. 

Dvije kafe besplatno dočekale su sve kupce u kafeterijama tržnog centra. Svi oni koji su imali račun od preko 50 KM, učestvovali su u nagradnoj igri “Točak sreće” koja je obuhvatala brojne nagrade kućanskih aparata, ali i prehrambrenih poklon paketa u vrijednosti od 100 KM.

Sedmodnevni program za vaše klince i klince obuhvata: Figure od balona, terapeutsko jahanje konja, facepainting (oslikavanje lica) i mađioničara Zoroa.

Radno vrijeme TC Tropica, sa sloganom Tropic group-isplati se, je svaki dan od 7:30 do 22 časa, a nedjeljom do 16h. 

Ljubazno osoblje, koje broji 142 zaposlenih, otvorilo nam je, kao i svim Banjaučanima, svoja vrata. Pogledajte djelić atmosfere: