U Mercator centru Banja Luka sinoć je, u ambijentalnoj atmosferi održana velika Mercator modna revija koju je pratilo veliki broj posjetilaca. 

Modna revija na kojoj je predstavljena kolekcija jesen-zima 2014/2015. ispunila je očekivanja svih ljubitelja mode koji su prisustvovali ovom velikom modnom događaju u Mercator centru Banja Luka. Elegantna scenografija, poznata lica na modnoj sceni, mnoštvo savršenih modnih kombinacija učinili su da ova revija bude ocijenjena kao najbolja do sada. Brojnim posjetiocima se premijerno predstavila i aktuelna Miss RS i BiH, prelijepa Isidora Borovčanin, kao i druge učesnice izbora za Miss BiH.

Renomirane sportske kuće Intersport, Sport Vision i Juventa, kao i modne kuće Modiana, Orsay, Tom Tailor, Tally Wail, Tiffany, Legend, Us Polo, Carpisa, Office Shoes, Luna, Anastasia, Bellissima, Carmen Line i Martini Vesto predstavili su svoje dječije, ženske i muške modele za aktuelnu sezonu. Salve aplauza dobili su i najmlađi manekeni koji su nosili modele svjetskih brendova Original Marines, Blu Kids, Iana, te modele sportskih trgovina Intersport, Sport Vision, Juventa.

Brojni posjetioci su omali priliku da sve artikle koji su prikazani na modnoj reviji, tokom Happy Hour kupovine (Doživite Super subotu uz super shopping iskustvo u Mercatoru), nabave po cijenama nižim do 30 odsto. Uz brojne pogodnosti i duplim bodovima na Pika kartici Mercator je još jednom svojim kupcima zahvalio na ukazanom povjerenju.

U našoj Fotogaleriji TC Mercator: Modna kolekcija jesen-zima 2014/2015. možete pogledati još fotografija sa Mercator modne revije.