Ako pažljivo pratite dešavanja u modnom svijetu, onda ste sigurno primijetile da su mnoge modne blogerke, među kojima su Eva Čen, Tejlor Tomasi Hil, Miroslava Duma i djevojka čije vam modne predloge danas predstavljamo, Krisel Lim, autorka bloga “The Chriselle Factor”, u drugom stanju. Da, Krisel čeka svoje prvo di jete, ali je to nije spriječilo da se pridržava svog prepoznatljivog i, možemo reći, besprijekornog stila u trudnoći.

Pošto je ona naš današnji modni uzor, mi smo na njenom blogu potražile predloge kako da nosimo crvenu boju ove jeseni. Oni se ne odnose samo na trudnice, već i na sve djevojke i žene koje žele da budu primjećene gdje god da se pojave.

Ove jeseni možete ponijeti crni kožni šorts i zanimljivu bluzu karo dezena, uz koje odlično stoje klasična teksas jakna i crvena torbica, ali i stajliš naočare za sunce.

trend alarm nosite crveno ove jeseni crvena torbica Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni
trend alarm nosite crveno ove jeseni crveni detalji1 Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni

Ako želite da osvježite vašu jesenju odjevnu kombinaciju, unesite jedan odjevni komad crvene boje u nju. Krisel se odlučila za crvenu bluzu i crvenu clutch torbicu, koje je ponijela uz stajliš jaknu sa animal printom i elegantnu suknju.

trend alarm nosite crveno ove jeseni crvena bluza1 Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni
trend alarm nosite crveno ove jeseni crvena clutch torbica Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni

Kombinacija crnih tri-četvrt pantalona i stajliš džempera crvene boje, odličan je izbor za jesenji period. Krisel je uz ovu kombinaciju ponijela i aksesoare crvene bojenaočare za sunce, torbicu i elegantne salonke.

trend alarm nosite crveno ove jeseni crveni dzemper1 Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni
trend alarm nosite crveno ove jeseni aksesoari crvene boje Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni

Klasičnu crvenu pletenu haljinu morate imati u svom garderoberu, jer je nezamjenljiva, a možete je nositi i u poslovnim i u svakodnevnim prilikama. Popularna modna blogerkaje ovu haljinu ponijela sa stajliš kaputom i plitkim čizmama.

trend alarm nosite crveno ove jeseni crvena pletena haljina1 Trend alarm: Nosite crveno ove jeseni

Izvor: wannabemagazine.com, fotografija: whowhatwear.com