Ženski rokovnik, koji je prilagođen potrebama moderne žene i koji svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života, od sada je dostupan u svim dm prodavnicama u Bosni i Hercegovini, po cijeni od 21.50 KM.

Pored godišnjeg planera, Ženski rokovnik sadrži mnoge zanimljive rubrike koje ga čine drugačijim od klasičnih rokovnika – poput pms kalendara, podsjetnika i upustva za samopregled grudi, liste za termine posjeta doktoru, sezonske shopping liste, bilješke o mjesečnom budžetu, check liste za godišnji odmor, liste naslova knjiga ili filmova koje želite pogledati i pročitati, te liste novogodišnjih odluka i prioriteta.

Prepoznatljiv je i po ogledalcu ugrađenom unutar korica, posjeduje elastičnu trakicu za zatvaranje, gumicu za olovku, dvije pokazne trakice i džep za vizit kartice.

Novo izdanje Ženskog rokovnika za 2015. obilježila je saradnja sa Severinom, koja je dizajnirala dvije naslovnice Lunapark i Čipka, te dala svoj lični pečat i unutrašnosti rokovnika.

„Dobila sam zadatak, ali i čast da dizajniram naslovnu stranu Ženskog rokovnika. To nije običan rokovnik već rokovnik s dušom. Proizvod koji rade žene za žene. Sve izgleda onako kako sam zamislila da treba izgledati,  a na unutrašnjosti stranica su citati mudrih ljudi koji su mi dragi i koje sam ja izabrala. Ima čak i ogledalo unutra. Rokovnik je izvrstan poklon za nadolazeće praznike. Jednostavno ga morate imati”, kazala je Severina.