Kao što opojni, aromatični burgundac omamljuje ljubitelje vina, tako je i njegova bordo nijansa osvojila poklonike mode ove sezone. To je boja koja asocira na strast i nježni dodir pliša… Za poseban utisak dovoljno je da imate kaput, čizme ili tamnocrveni ruž i lak na noktima.

Uz suknje ili pantalone bordo nijanse, možete da kombinujete kratku bež jaknu. Ako se opredjelite za kratke čizmice na štiklu, uz šal sa resama i trendi tašnicu, vaš outfit biće vrlo autentičan. Mantil ili dugačak kaput bordoljubičaste nijanse, sa visokim okovratnikom, sjajno se kombinuje uz malu teget ili crnu haljinu i efektnu narukvicu.

Mladalačkom izgledu doprinijeće strukirani bordo kaputić ispod koga proviruju karirana košulja i bijeli džemper. Smjelija kombinacija je ona sa crvenim “animal print” pantalonama i cipelama s platformom.

* Dnevna ili večernja varijanta

Džemper ležerno uvučen u suknju ili haljina do koljena u “vinskim” nijansama uvijek je dobitna kombinacija, bilo da je nosite uveče sa elegantnim cipelama ili “grilonkama” i čizmama tokom dana.

Savjet: Boja crvenog vina odlično se uklapa sa maslinastom, teget, plavom, bež i crnom.

Izvor: novosti.com