Ukoliko ste mislile da morate da se odreknete svojih omiljenih ljetnjih modnih komada sa dolaskom hladnijih godišnjih doba, varate se. Naučićemo vas kako da iskoristite ljetnju odjeću zimi.

Dolazak nižih temperatura podrazumijeva samo veće mogućnosti kombinovanja odjeće, posebno u uličnom stilu. Zima nije vrijeme kada morate da se odreknete svoje omiljene haljine jarke boje, ukoliko se dosjetite da je ukombinujete sa dobrim sakoom, ili kožne jakne, koju možete utopliti krznenim prslukom.

letnja odeća zimi 10 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih mogućnosti kako da iskoristite svoju omiljenu ljetnju odjeću i u hladnim sezonama, i time uštedite novac koji biste utrošili na nove komade.

letnja odeća zimi 6 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Ponesite svoju omiljenu ljetnju suknju – ukombinujte je u slojevitu kombinaciju, sa toplim džemperom, tamnim ženskim čarapama (ili nekim u zanimljivoj boji), i čizmama.Bićete utopljeni, a izgledaćete gotovo detinje slatko i moderno u suknji živopisnih boja.

letnja odeća zimi 3 Kako da iskoristite letnju odeću zimi
letnja odeća zimi 1 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

I svoj omiljeni šorts ne morate ostaviti u ormaru kada dođu hladni dani. U kombinaciji sa dobrim čarapama, kaputom i neizostavnom ešarpom, izgledaće sjajno.

letnja odeća zimi 4 Kako da iskoristite letnju odeću zimi
letnja odeća zimi 1 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Ljetnju haljinu obogatite ešarpom, čarapama i kardiganom ili kaputom preko nje i nećete izgubiti na ženstvenosti ni kada je hladno.

letnja odeća zimi 2 Kako da iskoristite letnju odeću zimi
letnja odeća zimi 7 Kako da iskoristite letnju odeću zimi

Možete se poigrati i preko haljine obući džemper.

Dakle, naoružajte se šalovima, kapama, ešarpama, rukavicama i dobrim jaknama i uživajte u svojim omiljenim komadima odjeće i zimi.

Izvor: wannabemagazine.com