Draga naše Banjalučanke, kako smo i navele, pet dama je osvojilo po kišobran sa znakom našeg portala, Banjalučanke.com . Vjerujemo da će vas ovi divni kišobrani, kao neizostavni dio modnog aksesoara u predstojećim zimskim danima, štititi od padavina, ali i od snažnog vjetra.

Juče smo uživale u igri, zar ne?

Iako su mnoge od vas učestvovale, nažalost, samo pet djevojaka će dobiti po kišobran sa prepoznatljivim znakom portala, na kojem je prikaz bake, majke i djevojčice koje šetaju  Gospodskom ulicom.

Prvenstveno je bilo najavljeno da ćemo imena dobitnica najaviti naveče, 28. decembra, ali s obzirom na to da su se mnoge od vas naveče  javljale, odlučile smo da damo prostora svim Banjalučankama koje žele da učestvuju u nagradnoj igri, koja je, naposlijetku, trajala do ponoći.

Putem Random.org stranice, srećne dobitnice su:

1. Bojana Vidović Ex Peco

2. Slađa Knežević Jovanović

3. Vesna Stanić

4. Nada Kovačević Galić

5. Biljana Delić Blagojević

Čestitamo našim damama i molimo Vas da nam se javite u Inbox na našoj Facebook Stranici ili putem e-maila: redakcija@banjalucanke.com da bismo se dogovorile oko preuzimanja nagrade.

Svim drugim Banjalučankama, koje su rado učestvovale želimo više sreće sljedeći put, a već u narednim danima možete očekivati još jednu nagradnu igru…

Vaš portal Banjalučanke.com

 

Povezano sa:

U susret snježnim radostima: Poklanjamo kišobrane našim Banjalučankama