Banjalučani, ali i svi oni koji dolaze u ovaj grad u knjigama utisaka najviše se žale na usluge, higijenu u objektima, stare cjenovnike i preglasnu muziku.

Tako je u jednoj od knjiga utisaka nezadovoljni gost tražio da zaposle više osoblja.

“Zaposlite više konobara”, jedna je od najkraćih poruka u knjigama utisaka koje smo prelistali u lokalima i drugim objektima u gradu.

Gosti lokala se žale i na kvalitet usluga jer, kako smatraju, ne dobijaju ono što plate.

“Dobila sam kafu u napuknutoj šoljici, i to nije sve, jer za 1,80 KM sam dobila pola šolje umjesto da je puna”, zapisala je Ljiljana K.

U knjigama utisaka gosti “zamoljavaju” uprave lokala da istaknu važeće cjenovnike.

“Zamoljavam upravu lokala da na stolove postavi važeće cjenovnike jer zaposleni tvrde da već postojeći ne važe, odnosno da su stari”, napisano je u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu.

Jedan od posjetilaca žalio se preglasnu muziku.

“Ne mogu sjediti, piti, jesti niti pričati od preglasne muzike. Nije ovo noćni klub i mi smo vam sada bivši gosti”, utisak je nezadovoljnog gosta.

Rjeđe smo naišli na pohvalne komentare, ali one što smo vidjeli čini se da su napisani iz srca.

“Sve pohvale za konobara. Poslije svake ugašene cigarete praznio je pepeljaru, što nisam doživjela nigdje drugo u Banjaluci”, napisala je gošća Jagoda.

Redovno čitaju

U supermarketima, restoranima, kafićima i drugim ustanovama koje imaju ovakve knjige utisaka kažu da redovno pregledaju njihov sadržaj, jer je njihova svrha da preko tih komentara čuju mišljenje građana o svom poslovanju.

“Osim komentara iznesenih u knjigama utisaka sugestije i pohvale dobijamo i usmeno”, rekli su nam u jednom objektu.

Izvor: nezavisne.com