Crna boja je uvijek nepogrešiva modna klasika koju možete nositi kako u dnevnim tako i u večernjim varijantama.

Ipak kombinacija u crnoj boji od glave do pete zna da bude dosadna i da djeluje uvijek isto – osim, ako ne savladate neka modne trikove koji će vam pomoći da uvijek izgledate moderno i drugačije!

Pogledajte 9 modnih trikova koji će stil ,,crno od glave do pete” podići na jedan viši nivo!

1. Igrajte se teksturama – Crno nikada nije dosadno ako napravite miks različitih tekstura. Krzneni kaput u kombinaciji sa kožnim pantalonama će izgledati stilizovano, šik i zanimljivo!

2. Grafik džemper ili duks – Ako želite da dobijete upečatljiv izgled i pošaljete svetu poruku nabavite jedan džemper ili duks sa printom. Osim što će osvježiti crnu kombinaciju, vašem izgledu će dati i unikatan stav.

3. Upadljiv nakit – Kombinacija u crnoj boji je idealna osnova za upadljiv nakit! Možete da nosite bukvalno šta želite, jer će fantastično izgledati u kontrastu sa garderobom. Naravno, kad vam se već može, nemojte nositi crni nakit, jer onda cijela priča i nema puno poente. 

4. Ukrasni detalji – Dodajte cijeloj kombinaciji zanimljive ukrase poput vezenih detalja ili perja koji će cijelom izgledu dati jedan sofisticirani i ženstven šmek i koji će vas izdvojiti od ostalih.

5. Providno i prozirno – Napravite kombinaciju sa komadima odjeće od providnih materijala ili čipke. Oni zahtjevaju slojevito oblačenje što će automatski dati jednu zanimljivu notu cijelom izgledu, a gola koža će biti detalj pored kog vam neće biti potreban nakit.

6. Eksperimentisanje sa slojevima i krojevima – Dajte mašti na volju i eksperimentišite sa slojevima i krojevima. Asimetrični komadi odjeće, volani, slojevi materijala – sve ovo će vašem izgledu dati jednu zanimljlivu drugačiju notu.

7. Krop top i gola koža – Ukombinujte odjevne komade koji pokazuju kožu poput krop topa ili šupljikave bluze. Oni će osigurati da se svaki komad istakne i dođe do izražaja umjesto da se jednostavno stope u jednu sliku. A da ne pominjemo koliko je malo gole kože seksi.

8. Diskretan print – Odjevni komadi sa diskretnim printom na crnoj podlozi će genijalno osvježiti crnu kombinaciju. Izgledaćete zanimljivo, ali i dalje svedeno i klasično.

9. Efektna obuća – Efektan par crne obuće je ponekad sve što vam je potrebno da kombinaciju ,,crno od glave do pete” učinite upadljivom i šik. Čizme iznad koljena uz kratku suknju ili šorts ili kratke čizme sa crnim šljokicama su idealan izbor!

 

Izvor: mogujatosama.rs