Uske haljine i suknje stoje svakom tipu građe, samo ako znate da ih nosite na pravi način! 

One su seksi i moderne, odlično se uklapaju kako u večernje tako i uz dnevne varijante, a u pravoj kombinaciji prikladne su i za posao.

Mogu biti mini, do koljena, midi ili duge.

Pogledajte naš mali vodič i naučite da nosite uske haljine i suknje!

1. Crna uska suknja je definitivno klasik – Ukombinujte je sa običnom bijelom bluzom koju ćete uvući, crnim salonkama i elegantnom tašnom i dobićete izgled koji možete ponijeti u najrazličitijim prilikama – od odlaska na posao do izlaska u klub! Ukoliko želite ležerniju opušteniju varijantu, uz usku suknju obucite široku košulju, preko nje puniji džemper i duboke čizme – ova kombinacija će i dobro sakriti višak na stomaku ukoliko ga imate!

2. ,,Tuba” suknja – Midi uska suknja dubokog struka je fenomanalan komad garderobe koji će na najbolji način istaći liniju vašeg tijela. Ukombinujte je sa lepršavom bluzom, stavite tanki kaiš da dodatno istaknete struk i, naravno, ništa bez visokih potpetica. Odlično će je upotpuniti i sako, a ako želite ležerniji izgled neka bude duži i veći!

3. Pruge mogu da budu vaš najbolji prijatelj, ali i najgori neprijatelj. Izaberite usku suknju na pruge koje će odgovarati vašoj građi. Ako ste sitne i mršave neka budu vodoravne i široke, a ako želite da svoju figuru vizuelno izdužite, samo neka budu vertikalne! Ukombinujte je sa jednostavnom majicom koju ćete uvući ili ostaviti da neobavezno pada niz tijelo. Ukoliko imate višak kilograma i stomačić, dobar izbor uz uske suknje će biti i peplum bluze.

4. Uska haljina sa animal printom je zaista odvažan odjevni komad. Ako je oblačite, ne pretjerujte sa nakitom, jer je haljina sama po sebi dovoljno upadljiva. Ako se spremate za večernji izlazak visoke štikle su obavezne, dok za dnevni izgled možete odabrate i ravnu obuću.

Slobodno nosite uske haljine i suknje! Važno je samo da ih prilagodite svojoj građi, pokažete ono dobro na vama, a sakrijete ono čime se baš i ne ponosite.

Izvor: mogujatosama.rs