Trendovi se mijenjaju ne samo svake godine, već i iz sezone u sezonu! Međutim, ukoliko volite da uvijek budete u trendu, lako možete da upadnete u zamku i konstantno gomilate nove i nepotrebne stvari.

Vrlo je moguće da vi već imate mnogo zanimljivih komada garderobe kod kuće, jedini problem je što ne znate kako da ih kombinujete tako da izgledaju zanimljivo, a ne uvijek isto i dosadno.

Zato ćemo vam pokazati kako praktično neki komad može izgledati vrlo obično u nekoj kombinaciji, dok već u drugoj može izgledati fenomenalno!

Bijelu dosadnu haljinu možeš da osvježiš tako što ćeš obući kožnu jaknu preko i uzeti neku modernu tašnu kao aksesoar.

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 1 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Dugi crni džemper uz uske farmerke će izgledati ne samo već viđeno, već će vas činiti debljom nego što jeste. Ali ako ga nosite uz neku modernu providnu suknju i nakit, izgledaćete kao milion dolara.

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 3 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Evo primjera kako samo dodavanjem drugačije boje možete značajno da unaprijedite svoju odjevnu kombinaciju. Ako se obučete skroz u crno, izgledaćete kao da ste u žalosti, a to svakako nije poenta. Međutim, bijela jakna će istoj kombinaciji dovesti “Vau!” efekat.

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 5 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Samo to što ćete umjesto da obučete jaknu ili sako, prebaciti isti komad garderobe preko ramena, značajno će uticati na vašu odjevnu kombinaciju!

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 6 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Velike ogrlice su logičan izbor kada želite da osvježite odjevnu kombinaciju? Ali to je tako dosadno i već viđeno! Odaberite modernu minđušu koju ćete staviti na jedno uvo i oduševite sve koji vas vide tog dana!

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 8 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Uvek je dobra ideja da istaknete struk kako biste izgledali mršavije. Međutim, izbjegavajte pojaseve oko struka, već upašite bluzu u duboku suknju!

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 9 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Još jedan primjer kako da vaša linija izgleda bolje. Odlučite se za pantalone sa dubokim strukom i obucite kraći džemper ili bluzu. Tako ćete vizuelno izdužiti svoje noge.

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom 11 Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Sada su u trendu takozvane “oversized” stvari. Međutim ukoliko ukombinujete i pantalone i košulju koja vam je veća, djelovaćete punije nego što jeste. Fali vam onda i oversized kaput koji ćete prebaciti preko ramena i napraviti kompletan stajling za desetku!

Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom Kako da dosadnu garderobu učiniš zanimljivijom?

Izvor: wannabemagazine.com