“Ti legneš na zadnje sjedište, skineš gaćice, podigneš i raširiš noge i držiš ih svojim rukama, a ja ližem macu i mazim rukama grudi i bradavice”.

Ovo je samo jedna od rečenica koje je napisao seksualni manijak (45) iz Banjaluke putem Skajpa lažnoj četrnaestogodišnjoj djevojčici iza čijeg profila je bio naš novinar.

Koliko je pedofilija rasprostranjena u BiH, te kako lako djeca mogu da postanu žrtve seksualnih predatora na internetu, pokazuje istraživanje koje smo sproveli u posljednje dvije sedmice pomoću lažnog profila četrnaestogodišnje djevojčice na jednom od mnogobrojnih sajtova za upoznavanje. Za kratko vrijeme nas je kontaktiralo čak 165 muškaraca, od 20 do 80 godina, a profil je pregledalo preko 800 članova ovog sajta. Jedan četrdesetpetogodišnjak iz Banjaluke otišao je korak dalje. Godine djevojčice nisu mu bile problem i odmah je započeo razgovor.

– Nemaju tu veze godine, to nije seks. Samo hoću da me malo maziš po koljenu, butinama i malo više, a ja da ti mazim “klitić”. Da li bi ti odgovaralo da klečiš ispred mene dok se ja samozadovoljavam i maziš mi rukama jaja i butine sve dok ne svršim? Ako poželiš, možeš eventualno da probaš pušenje, ako nisi probala – napisao nam je na pomenutom sajtu za upoznavanje, nakon čega je insistirao da dopisivanje nastavimo na Skajpu, gdje je postao još otvoreniji.

prepiska1

PREPISKA SA “DJEVOJČICOM”… Ni slutio nije da je sa druge strane naš reporter
prepiska2
prepiska3

Počeo je da se raspituje iz kojeg naselja je djevojčica, u koju školu ide, šta joj rade roditelji, da bi nakon samo nekoliko časova dopisivanja, uslijedio video-poziv u kojem je pokazao i svoje lice. Zanimljivo je da nas je manijak kontaktirao samo tokom radnog vremena, dok je na poslu, u šta smo se mogli uvjeriti i iz video-poziva na kojem se jasno vidi da je u kancelariji. Kasnije nam je i sam potvrdio da je u kancelariji. Međutim, najstrašnije je tek uslijedilo.

Masturbacija pred kamerom

Kada se četrdesetpetogodišnjak putem video-poziva javio drugi put, takođe iz svoje kancelarije, zatražio je od “djevojčice” da mu piše, a zatim je počeo da masturbira snimajući svoj penis sve dok nije ejakulirao, što smo i zabilježili kamerom.

U danima nakon toga, ovaj seksualni predator postao je sve napadniji, a nije mu dugo trebalo da od navodne djevojčice zatraži i da se nađu, pa je tako predlagao mnoge lokacije u banjalučkim naseljima Nova varoš i Rosulje.

Bolesno – Redovno uhodio “djevojčicu”

Nakon što smo seksualnom manijaku iz Banjaluke dali lažnu adresu djevojčice, počeo je i da uhodi navodnu četrnaestogodišnjakinju. Tako bi nakon svakog dopisivanja, kada bismo mu rekli da djevojčica mora izaći, dolazio na adresu koju je dobio i pokušavao da je prepozna. Da je uhodio četrnaestogodišnjakinju, potvrdio je i sam kada je napisao da mu se učinilo da ju je vidio sa starijom gospođom za koju je mislio da je njena tetka, iako nikad nije dobio fotografiju djevojčice. Pravdao se da je na pomenutu adresu dolazio zbog nekih obaveza.

– Onaj dan sam prolazio pored tvoje ulice po neke dijelove, pa mi se učinilo da sam te vidio s tetkom, ali samo s leđa. Iz te ulice izašla je djevojka u roze trenerci s nekom plavom ženom pod jednim kišobranom. Zbog toga mi je palo na pamet. Možda si ti? Je l’ imaš roze trenerku, crna kosa u rep, vitka? Je l’ i ti imaš slatku guzu kao ona – upitao je.

Ovo nije bio njegov jedini pokušaj da vidi djevojčicu. Iz dopisivanja na Skajpu ostao je ubijeđen da njegova sagovornica trenira zumbu, pa je u kratkom periodu saznao za sva mjesta gdje se održavaju časovi ovog plesa u Banjaluci, a jednom prilikom je čak potvrdio da bi mogao i da dođe na trening. Pored toga, u posljednje vrijeme svako jutro oko 12 časova doručkovao je i pio kafu u blizini zgrade u kojoj navodno živi djevojčica.

– Evo, recimo, kako bih ja zamislio susret. Ulazimo u sobu, tuširamo se, mazimo, brišem te, ležemo na krevet, ljubimo se, ljubim te po vratu, pa niže do grudi, mazim i ljubim grudi i bradavice, a usnama klizim po stomaku. To obožavam. Ljubim, mazim, ližem stomak, klizim sve niže u međunožje, nježno usnama ljubim vaginu, lagano je jezikom mazim, sve dok ne osjetim klitoris, osjećam da bubri, ljubim, ližem i grickam sve intenzivnije. Kako osjećam da si vlažnija, u ritmu kukova ližem sve strastvenije dok ne osjetim da si svršila, a zatim nastavljam veoma nježno da je ližem i dalje – opisao je ovaj Banjalučanin svoje maštarije o prvom susretu sa četrnaestogodišnjakinjom.

Sve vrijeme insistirao je da mu proslijedimo fotografiju djevojčice, da bi se, kako kaže, zagrijavao, ali mu je, naravno, nismo poslali. Ipak, i pored toga, on je nastavio da navaljuje da se vidimo.

Može u hotel, može na parking

– Imam ja neke hotele koji imaju bungalove, pa ja parkiram auto blizu, ti sjediš u autu, pa kada je otključam i kada ti kažem da nema nikoga napolju, ti samo uletiš. Ili ako ću samo da ti ližem macu, možemo u auto negdje na parkingu. Meni su zatamnjena stakla, a na parkinzima ima još puno mladih parova koji se vole – predložio je manijak koji je stalno pokušavo da oda utisak zaštitnika navodne djevojčice.

Slao joj je fotografije plišanih medvjedića, pjesme Tošeta Proeskog, raspitivao se kako djevojčica provodi dane u osnovnoj školi koju navodno pohađa, a u jednom trenutku je napisao da je normalno da voli starije muškarce, jer to vole sve djevojčice bez očeva, ali i da su stariji mnogo bolji od mlađih muškaraca jer “znaju sa curama”.

U pojedinim trenucima bio je veoma oprezan, pa je zahtijevao da za druženje s njim niko ne zna, što će on bogato nagraditi, ni u jednom trenutku ne pomišljajući da odustane od dopisivanja i susreta koji bi vodio ka seksualnom odnosu.

Ovo je samo jedan u nizu šokantnih primjera u kojima potencijalni pedofili vrbuju djecu preko interneta, traže njihove fotografije, pišu im o svojim seksualnim fantazijama, a nerijetko se i nalaze s njima. 

Otvorena istraga

O našem istaživanju smo prije devet dana obavijestili i policiju u Banjaluci, gdje smo dali izjavu o cijelom slučaju, te ponudili cijeli video i foto materijal koji posjedujemo. Nezvanično saznajemo da je istraga protiv osobe koju smo prijavili pokrenuta, te da je trenutno u nadležnosti Odjeljenja za sprečavanje visokotehnološkog kriminaliteta.

Izvor: etrafika, Foto: autentična fotografija manijaka sa Skajpa