OVAN
Dobićete poziv od osobe koju dugo niste čuli a sa kojom ste svojevremeno imali nekakve planove u vezi sa poslom. Osjećate se sposobnim da krenete u novu akciju po pitanju promocije vaših ideja, talenata ili nekog grupnog projekta u okviru koga ste vi vodeća ličnost.Danas nemojte uzimati kredite i nemojte pozjamljivati novac.

BIK 
Veoma lijep dan, posebno sa one koji imaju podznaku nekom zamljanom znaku, naročito u Djevici. Možete biti uspješni i ako vam je podznak u Raku. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko će moći da vam ostvari neku od želja koje se odnose na inostranstvo. Dobijate vijest o novcu. Imate povjerenja od jednog Jarca.

BLIZANCI 
Očekujete povoljne vijesti od Raka ili Djevice ali će oni vjerovatno kasniti zbog jednog Bika ili Raka koji ne žele da budu kooperativni, nameću vam. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom. Vjerujete u mogućnost postizanja sporazuma se nakim koga dovoljno dugo poznajete da vjerujete da će biti razspoložen za kompromis.

RAK 
Budite što je moguće racionalniji, ekspeditivniji, makar napravite neki dogovor sa poslovnim partnerom jer će vam to donijeti mogućnost da u narednim danima razrađujete temu o kojoj ste već počeli da vodite razgovore. Sa Rakom ili Ribama možete ostvariti dobar poslovni odnos, naročito ako se radi o poslu u medijima. Moguća je ponuda od jednog Bika ili Raka.

LAV 
Postajete veoma racionalni u rješavanju problema jer je Mjesec u Škorpiji. Dan je pogodan za rješavanje pitanja nekretnina. Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima. Dobijate poziv od Jarca koji je u posljednje vrijeme često u inostranstvu.Pokušavate da dogovorite sa Rakom oko novog posla.

DJEVICA 
Ferbruarske Ribe vam mogu biti od velike koristi. Dobro se slažete da Jarcem i Bikom.Trudite se da se pokažete u najboljem izdanju na poslu, naročito ako ste mladi i od nedavno na novom radnom mjestu. Ako niste regulisali pitanje honorara, učinite to što prije. Vjerujete da možete da uspostavite kontakt sa jednim Rakom.

VAGA 
Spremate se da napravite neki nov posao ili da predložite pretpostavljenom ideju o novom projektu. Nemojte sebe pretjerano opterećivati nečim na šta ne možete da utičete. Pokušavate da u radu sa Škorpijom ili Jarcem nađete neku dodirnu tačku. Želite da se sretnete sa bivšim saradnikom koji dolazi iz inostranstva.

ŠKORPIJA 
Okupirani ste rješavanjem problema koji se odnose na porodični život, organizacijom svakodnevnih aktivnosti ili za privatan biznis. Izbjegnite konflikt sa Jarcem koji nema sluha za vaše ideje i potrebe. Ako želite da sugerirate nešto jednoj Vodoliji, učnite to na taktičan način. Vjerujete da možete da ubjedite Lava u svoje dobre namjere.

STRIJELAC 
Mjesec iz znaka Škorpije neće se baš pozitivno odrazi na vaše stanje na bankovnom računu ako ne budete krajnje praktični.Dobijate poziv za sastanak sa jednim Bikom ili Ribama. Sa novcem ne umijete baš najbolje da rukujete, skloni ste da dajete drugima nesmotreno pozajmice.

JARAC 
Pozicija Venere i Merkura planete koje simbolizuju novac i biznis mogu donijeti uspjeh, posebno mogućnost da iskoristite neku šansu koju ste možda propustili a tiče se odnosa sa strancima, posebno sa onima koji žive u Italiji. Ne obraćajte pažnju na ono što neko priča o vama.Imate način da riješite finansijke probleme preko nekog honorarnog posla.

VODOLIJA 
Vjerujete u mogućnost pozitivne promjene na poslu u pravcu u kom bi vama to odgvaralo. Imate na koga da se oslonite. Spremni ste da se angažujete na novim poslovima u kooperaciji sa Jarcem, Djevicom i Škorpijiom. Moguć je dogovor i po pitanju finansija. Trebalo bi da obnovite saradnju sa Ovnom jer biste mogli biti uspješni u zajedničkom poslu.

RIBE 
Nećete odustati od plana koji imate u vezi sa novim poslom čak i ako se uslovi promijene, naprotiv, insistiraćete na svojim zahtjevima. Ako jedan Ovan sa kojim sarađujete ne bude previše naporan u svojim zahtjevima ne bude željela iz bilo kojih razloga da nastavi zajednički posao, naći ćete nove saradnike.

Izvor: .nadlanu.com