Da li možete da zamislite jedan dan bez kafe? Da li ste se nekada zapitali da li ste zavisnici od kafe? Ako još uvijek niste sto posto sigurni, ovih 13 znakova će vam to sigurno otkriti.

1. Zavisni ste od kafe ako svoj savršeni sastanak zamišljate uz šoljicu kafe i dobru knjigu.

2. Ako je prvo na šta pomislite kada ujutru otvorite oči kafa, onda ste sigurno zavisnici od ovog napitka. Sigurno ne možete ni da zamislite jutro bez tog savršenog mirisa koji obavija cijelu sobu kad god se probudite.

3. Možete je piti u bilo koje vrijeme, bez obzira na doba dana i to u svim mogućim varijantama.Topla, hladna, late, crna – vama nije važno, važno je da je pijete.

zavisnici od kafe 1 13 znakova da ste zavisni od kafe

4. Kada biste morali da birate između momka/djevojke i kafe, vi biste odabrali kafu. Za vas život bez kafe nikako nije ispunjen.

5. Ako sav svoj novac trošite na kafu, onda ste definitivno zavisni od ovog napitka.

6. Ne možete zamisliti ni budućnost bez nje i sigurni ste da će ona cio vaš život biti vaš vjerni prijatelj.

zavisnici od kafe 2 13 znakova da ste zavisni od kafe

7. Ako neprestano razmišljate o kafi, onda ste neporecivo zavisni od nje. Bilo da razmišljate o tome kada ćete moći da je pijete ili gdje se u blizini nalazi neka kafeterija u kojoj možete da je kupite, svi ovi znaci ukazuju na pravu zavisnost od ovog napitka.

8. Svoju zavisnost možete ispoljiti i kroz odlaske na mjesta na kojima uvijek služe kafu

9. Ako vam je kafa uvijek na listi prioriteta, sigurno imate problem sa zavisnošću. Sve je podnošljivo, ali dan bez kafe nikako.

10. Više ne brojite koliko ste kafa popili, a imate potrebu da ih pijete još – ovo je znak da više ne možete da ostavite ovaj napitak.

zavisnici od kafe 3 13 znakova da ste zavisni od kafe

11. Imate više od 90 posto fotografija na Instagramu na kojima se nalazi kafa koju pijete? Da, definitivno ste zavisnik.

12. Ako osjećate zadovoljstvo, prijatnost i sreću kada god imate šoljicu kafe u blizini, onda ste definitivno opsjednuti ovim napitkom.

13. Sigurno ne možete bez kafe ako je ona jedina stvar koja može da vam popravi dan. Kafa je nekada sinonim za sreću, ali kada je stalno tako, onda je to znak da nešto nije u redu.

Izvor: wannabemagazine.com