OVAN 
Naporan dan za one koji su spremni na velike poslovne poduhvate. Imate ideju kako da sačuvate svoje radno mjesto ukoliko imate nekakve probleme ili kako da napredujete ukoliko radite u nekoj velikoj firmi. Oni koji planiraju privatan posao, mogu se nadati problemima u radu sa Škorpijama. Ne ulazite u nepotrebne porodične rasprave.

BIK 
Pravite plan kako da dođete do nekog ko vam je veoma značajan kao saradnik, naročito ako se radi o Jarcu, Raku ili Škorpiji koji su oduvijek imali dovoljno sluha za sve vaše potrebe. Trudite se da vas niko ne iznervira kada je u pitanju tema u vezi sa kojom se često sa mnogima sukobljavate.

BLIZANCI 
Ulazak Venere u vaš znak donosi nove poslovne mogućnosti koje vas čine spremnim da se uključite u poslove koji će vam donijeti ne samo profit nego i popularnost. Moguća je saradnja sa vatrenim znacima, posebno sa Lavom.Vodolija vas u svemu podržava.Dobijate poziv da se sretenete sa nekim ko vam je veoma drag.

RAK
Mjesec u konjukciji sa Plutonom, Rođeni početkom znaka su pod velikim pritiskom da što prije započnu posao koji bi mogao biti ono na šta ste dugo čekali. Ako imate bar dvije planete u vatrenim znacima, bićete u prilici da se maksimalno posvetite onome što smatrate šansom koju ne treba da propustite posebno u radu sa Ovnom ili Strijelcem.

LAV 
Imate potrebu da se istaknete u poslu u okviru koga biste imali mogućnost da pokažete svoje talente. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako se situacija ne bude odvijala kako ste se nadali.Spremni ste da ubjeđujete jednog Jarca ili Škorpiju kada je u pitanju neko s kim želite da nastavite zajedničku saradnju.

DJEVICA
I dalje vam ne odgovara pozicija Merkura, vladaoca vašeg znaka u Strijelcu što bi moglo da vam donese nespremnost da se suočite sa realnošću. Tranzit Mjeseca, planete imaginacije i promjenljivog raspoloženja preko Jarca može vam donijeti spremnost da se angažujete oko posla koji bi mogao da vam donese nove mogućnosti na finansijskom planu.

VAGA
Tranzit Mjeseca vas čini prilično konfuznim jer morate da se kontrolišete u situaciji koja iziskuje od vas mnogo strpljenja. Blizanci ili Bik žele da vas nagovore da budete dio njihovog tima saradnika. Ne bi trebalo da se previše udubljujete u nešto što vas u stvari mnogo ne zanima jer biste najradije željeli da možete da vratite na neku raniju poziciju.

ŠKORPIJA 
Ne bi trebalo da se previše opterećujete nečim što se možda neće dogoditi. Ako ste u prilici da se sretnete sa Blizancima, željećete da otvoreno razgovarate o svemu što vas opterećuje. Najvjerovatnije ćete imati danas priliku sa se sretnete sa Vodolijom ili Ovnom i bićete prijatno iznenađenji mogućnošću da se o svemu dogovorite.

STRIJELAC
Napoiran dan jer su Mjesec i Pluton u konjukciji a vama tranzit ove dvije planete ne odgovara baš. Bilo bi dobro kada biste bili spremni da uradite nešto što je za vas veoma važno, da obavite neku vrstu razgovora koji bi mogao da vam mnogo toga razjasni.

JARAC 
Trudite se da neke svoje strahove ni pred kim ne otkrijete i da se previše ne opterećujete nečiim što vam u stvari nije ključni problem. Ako budete dovoljno tolerantni prema onima na koje ste upućeni u radu ili sa kojima morate da sarađujete, imate mogućnost da ostvarite dobru komunikaciju.

VODOLIJA 
Ne želite da dopustite nikome da vam nameće svoje mišljenje a svjesni ste da morate da budete mnogo strpljivji nego u ranijem periodu. Ulazak Venere u Blizance odgovara rođenim početkom znaka. Pokušavate da se dogovorite sa nekim ko je mlad ili mladolik oko nastavka saradnje. Ne obraćajte pažnju na to što priča jedna Škorpija.

RIBE 
Dobijae poziv da se sretnete sa jednim Lavom koji bi mogao da vam da konkretne prijedloge u vezi sa nečim što biste željeli da realizujete i vjerovano vam je potrebna podrška osoba koje imaju jake veze u okviru posla kojim se bavite. Potrebna vam je nečija preporuka i svjesni ste, naročito ako ste mladi da morate da se mnogo trudite da biste uspjeli.

Izvor: nadlanu.com