OVAN 
Dan vam donosi mogućnost razmišljanja o novom poslu ali bi trebalo da ipak nekog konsultujete da li ste u pravu. Ako ste spremni da uđete u rizičan posao, bićete više nego zadovoljni ishodom. Ipak, potrebna vam je podrška Blizanca ili Vodolije. Ako ste rođeni početkom znaka možete doći u iskušenje da uradite nešto oko čega se još uvijek prilično kolebate.

BIK 
Uglavnom ste okrenuti prijateljima i onima koji vam nude neku vrstu rješenja za vaše poslovne probleme. Razgovori u četiri oka mogu biti veoma uspješni. Iako namjeravate da nekog ubjedite da prihvati vaš stil rada, još uvijek niste načisto kada ćete nići pravi momenat, utoliko prije ako je i on opterećen svojim brigama. Imate mogućnost da nađete neko kompromisno rješenje ili da dobijete dobar savjet.

BLIZANCI 
Naporan dan, nervozni ste jer ste sebi postavili velike ciljeve a niste načisto da li ste u pravu. Samo ste djelimično spremni da se prilagodite uslovima koje vam nameće jedne Vaga ili možda neki Bik. Spremni ste na neku vrstu ustupka ali ipak vam je vaš lični cilj na prvom mjestu. Nemate razloga da paničite i da mislite da nećete stići sve što se planirali. Potrebna vam je pomoć praktičnog Raka a neki Ovan ili Lav samo vam mogu praviti probleme.

RAK 
Danas vam je naglašena kreativna crta a odnosi sa strancima mogu biti veoma uspješni ali to nije dovoljno da biste sproveli u djelo sve što želite.Dobijate poziv od prijatelja koji želi da vam nešto povjeri. Moguće neku svoju tajnu ili porodični problem. Niste voljni da i vi njemu povjeravate svoje tajne ili svoje sumnje i probleme. Trudite se da nađete najbolji način kako da se pomirite sa Lavom.

LAV 
Prilično ste konfuzni jer hoćete više nego što možete i vjerovatno niste spremni da preuzmete neke obaveze na sebe. Niste sposobni da donosite logične odluke ali će vam u tome pomoći neki vodeni znak. Sa Vagom možete naći zajednički jezik u poslu koji vam je bitan i vjerovatno ćete prihvatiti nov prijedlog.

DJEVICA 
Prilično ste nervozni i nestrpljivi. Dobićete mogućnost da se sretnete sa nekim ko ima prema vama dobre namjere ali vi to moguće nećete shvatiti. Niko ne može da vas ubijedi da niste u pravu po nekim pitanjima, naročito ne jedan Ovan, Rak ili Lav. Skloni ste raspravama o principijelnim pitanjima i nemate mnogo sluha za druge. Možete imati osjećaj da niste okruženi ljudima koji vas vole, ma čime da se bavite.

VAGA 
Ne oklijevajte ako vam neko nudi nov posao ili nastavak saradnje sa nekim ko je često veoma naporan ali vam je lojalan. Možete da se nametnete nekom ko vam je posebno veoma simpatičan i sa kim biste željeli da radite. Malo ste premoreni i vjerovatno nemate dobru koncentraciju i možda trenutno niste baš najsposobniji da se bavite finansijama. Vjerujete da možete da uspostavite dobru komunikaciju sa Škorpijom.

ŠKORPIJA 
Bilo bi mudro da budete oprezni kod prihvatnja uslova koje vam nudi jedan Rak ili Ovan koji rade za strance. Spremni ste da se sa Djevicom sretnete čak iako možda strepite da bi mogli da vas na neki način iskoriste za neke svoje interese ali ipak, imate o čemu da pričate.

STRIJELAC 
Moguće je da se spremate za susret sa nekim koga dugo niste vidjeli a to bi mogao biti neko ko vam je nekada bio drag, moguće jedan Bik ili neki Lav. Novac neće tako brzo stići od onih od kojih očekujete. Ne odustajte od svojih ciljeva ma o čemu da se radi, mnogo toga možete postići lakše nego što mislite.

JARAC 
Dobar dan za sve koji rade u medijima i bićete spremni na ustupke ali ipak, moraćete da se dogovorite oko nekih uslova posla koji vam u stvari ne odgovaraju. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što niste uradili nego onim što vas tek čeka. Neko računa na vašu podršku, možda neko ko vam nije baš naročito simpatičan i pozvaće vas da se uveče sretnete moguće negdje u društvu.

VODOLIJA 
Nekome je veoma stalo da vas u nešto ubjedi, vjerovatno da se viđate s njim. Trebalo bi da se češće viđate sa Lavom koji zna šta je za vaše dobro. Strijelac, Vaga ili neki neki Lav mogu biti idealni partneri ovih dana čak iako vam neko pravi smetnje. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom jednog Bika ili neke Ribe koji vam nisu naročito naklonjeni. Neko će se ponuditi da bude posrednik u poslu.

RIBE 
Imate priliku da se sretenete sa nekim ko je nakratko došao u vaš grad ili zemlju i ako se radi o dugogodišnjem prijatelju, morate biti spremni da mu posvetite dovoljno pažnje jer on to zaslužuje. Ako se radi o nekom koga dugo niste vidjeli ili nemate često prilike da ga sretnete, vjerovatno ćete imati o čemu da pričate.

Izvor: nadlanu.com