U četvrtoj emisiji popularnog muzičkog šoua “X Factor Adria” žiri je imao priliku uživati u odličnim nastupima mladih pjevača, a posebno im se dopala mlada Banjalučanka Milica Lojić (18).

Lojićeva se predstavila pjesmom “I’m not the only one”, a Željko Joksimović joj je rekao da u njenom glasu ima nešto što mu se jako dopada, tako da je sa četiri “da” prošla u drugi krug.

“Nastupom sam zadovoljna, iako znam da je to moglo i bolje, ali trema je bila prisutna, mada sam je pokušala savladati što sam više mogla”, rekla je Milica Lojić, Banjalučanka koja za sebe kaže da je mnogo srećna osoba i da uživa u životu sa svojom porodicom, prijateljima i momkom.

“Porodica i prijatelji su preponosni na mene, moj prilog i izvođenje, srećni su što sam uspjela da prođem dalje i da pokažem ljudima i žiriju da to nije sve, da pokažem još više”, dodaje ova Banjalučanka, koja se, osim pjevanjem, bavi i latinoameričkim plesom.

“Za drugi krug se mnogo više spremam, radim na sebi i vježbam, želim da opravdam svoj prolazak i da usvojim sve komentare koje sam dobila u prvoj emisiji, da bih bila još bolja”, završila je Lojićeva za Nezavisne novine.

Izvor: atvbl.com