Imati lijepo uređen vrt je pravo bogatstvo. Uvertira u ostatak vašeg doma je upravo vaš eksterijer. Eksterijer je taj koji će ostaviti prvi utisak na vaše pgoste.  Kod uređenja vrta, možete puno toga sami napraviti. Oslobodite svoju maštu i kreativnost. Da bismo vas potaknuli na akciju pronašli smo osam super ideja koje možete isprobati te svome eksterijeru dati novo ruho.

1.  Garnitura za sjedenje i vatrica

Napraviti kutak u svome vrtu za odmaranje i ugodno druženje s najdražima nije nimalo teško. Garnituru možete napraviti od paleta. Nabavite nekoliko spužvi i jastuka, i dobićete udoban kutak.  Bilo bi lijepo uz odmaranje, osluškivati i pucketanje vatre. Zašto ne? Napravite vanjski kamin.

2. Raspored posuda sa cvijećem  

Bilo kuda palete svuda. One vam mogu poslužiti za puno toga. Ovdje je primjer kako možete staviti svoje posude s cvijećem i rasporediti ih da estetski lijepo izgledaju. (Pročitajte i: Šta sve možete napraviti od paleta)

3. Kameni blokovi

Obični kameni blokovi se mogu pretvoriti u vaše “posude za cvijeće”. Uzmite boju koja vam se najviše sviđa te uljepšajte blokove dizajnom po želji.  Nakon toga posadite svoje omiljeno cvijeće.

4. Gumene čizmice kao posude za cvijeće

Znamo svi čemu gumene čizmice službe u vrtu. Skupi se vjerojatno i puno pari koji se više ne koriste. Evo ideje kako ih iskoristiti na kreativan način.

5. Stari kovčeg

Imate stari kovčeg doma koji ne koristite više i skuplja vam prašinu? Vrijeme je da ga iskoristite, a evo i kako.

6. Stare automobilske gume

Stare automobilske gume se mogu iskoristiti na razne načine. Najviše se koriste u uređenju eksterijera. Možemo ih iskoristiti za cvijeće, kao što je prikazano. Svaku gumu obojite u različitu nijansu, da bi dobili veselu i šarenu kombinaciju.

7. Svjetiljke u dvorištu

Za vrijeme vrućih ljetnih noći, volimo sjediti u dvorištu. Zato je potrebno da nam je dvorište na ugodan način osvijetljeno.  Donosimo par primjera koje možete napraviti sami.

8. Svijeće

Za romantičnu atmosferu i posebne prilike uvijek dobro posluže svijeće. Prezenteovane na pravi način stvoriće čaroliju.

Izvor: magishome