Fitnes klub “Sparta” organizovao je juče kolektivni trening na Trgu Krajine u Banjaluci, a uporne Banjalučanke istrajale su u namjeri da izdrže jednočasovni aerobni poduhvat sa nizom drugih aktivnosti. Zajedničkim snagama – sve je lakše!

Naizgled, svaka Banjalučanka je juče sa velikim peškirom došla na Trg Krajine. S druge strane, po broju majica koje su podjeljene učesnicama, bilo je preko 200 onih koji su trenirali  i mnogo više posmatrača, koji će možda imati hrabrosti da se pridruže u nekom budućem projektu:

Nakon svega, mogu da kažem da nije bilo jednostavno organizovati jedan takav, ozbiljan i značajan projekat. Uloženo je mnogo truda i energije, ali na samom početku treninga shvatila sam da je sav trud, upravo opravdan – izjavila je Milica Budimir, trener fitnes kluba “Sparta”.

trening-4
–  Sve je proteklo u najboljem redu. Ispoštovali smo formu treninga, odnosno uvodni, glavni, završni dio, a na kraju smo održali takmičenje u 3 različite vježbe.  Pobjednike smo nagradili poklonima naših sponzora.  Jedan od pobjednika, bio je i naš kolega Miroslav Miro Jovanović, koji je došao da podrži naš projekat i trenira sa nama i ovom prilikom mu se zahvaljujem – dodala je Budimir.

trening-5

Povod ovog projekta je obilježavanje dana grada, a cilj je podizanje svijesti građana o važnosti bavljenja fizičkom aktivnošću.

trening-2

– Već od sljedeće sedmice, zajedno sa svojim timom, krećemo u realizaciju našeg, trećeg po redu, “Cross Fitness” projekta, koji će se i ove godine održati na Banj brdu – rekla je Milica Budimir.
trening-1