IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 19/20. MAJ 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice teže povrijeđeno, dok je dvoje lica zadobilo lakše povrede.

Služba hitne pomoći – pregledano je 107 pacijenata i obavljeno je 21 kućna posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je sedam beba –  tri djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija.

SERVISNE INFORMACIJE ZA 20. MAJ 2015. GODINE

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • od 9.00 do 11.00 časova – dio naselja Milakovići;
  • od 9.00 do 13.00 časova – dijelovi Bulevara Živojina Mišića (od broja 51 do broja 56);
  • od 9.00 do 14.00 časova – dijelovi ulica: Jovana Dučića, Gogoljeve i Prijedosrske, te dio naselja Srpski Milanovac;
  • od 11.00 do 13.00 časova – dio naselja Batari.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

OBAVJEŠTENjA: Tehničke ekipe preduzeća Vodovod će danas raditi na cjevovodu u Ulici Milana Kranovića, što će u vremenu od 8.00 do 20.00 časova dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u Bulevaru Živojina Mišića i ulicama Milana Kranovića i Vrbaski put.

Od 15. do 22. maja, ekipe “Vodovoda” izvodiće radove na prespajanju priključaka na novoizgrađeni cjevovodu u ulicama: Zmaj Jovinoj, Talijanskog bataljona Mateoti, Simeuna Đaka i Anđe Knežević. U pomenutom periodu, od  8.00 do 15.00 časova, povremeno će biti prekidano vodosnabdijevanje potrošača u navedenim ulicama.