Rotarakt klub Banja Luka organizuje treću humanitarnu Rotarakt žurku koja će se održati 23. maja u kafiću “Dionis” u ulici Bana Milosavljevića 3 u Banjoj Luci sa početkom u 21 čas. Cilj ovog humanitarnog projekta je obezbijediti ruksake sa pratećim školskim priborom za prvačiće socijalno ugroženih porodica i porodica sa područja zahvaćenim prošlogodišnjim majskim poplavama.

Ove godine žurka je u sklopu humanitarne akcije „Rotarakt ruksak“, a sve one koji žele da budu dio ovog  događaja će zabavljati Bandoneon Square, Acoustic House, Andrea Šarac, Happy Band i gosti iznenađenja.

Ulaznica je 5 KM.

Šta je Rotarakt ruksak?

Akcija „Rotarakt ruksak“ se sprovodi u saradnji sa Rotarakt klubom Sarajevo koji je ovaj projekat prvi put realizovao 2011. godine.

– Ove godine smo odlučili da napravimo zajedničku akciju čiji je cilj osigurati ruksake sa pratećim školskim priborom za učenike prvih razreda osnovnih škola čime bismo pomogli socijalno ugroženim porodicama i porodicama sa područja zahvaćenim prošlogodišnjim majskim poplavama – navode iz Rotarakt kluba i dodaju:

– Želimo da na simboličan način rasteretimo roditelje, te osiguramo mališanima osmijeh na licu prvog školskog dana. Dođite i pomozite prvačićima da uspješno započnu školsku godinu.

Rotarakt žurka je jedan od načina za prikupljanje novčanih sredstava, a projekat će se nastaviti i nakon realizacije iste. Sve detalje i tok akcije možete pratiti na zvaničnoj stranici rotaract-bl.org i putem Facebook fun page-a Rotaract Club Banja Luka.

Projekat su do sada podržali: Rotari klub Banja Luka, Rotari klub Banja Luka Gloria, Interakt klub Banja Luka, Inervil Banja Luka, Lanaco d.o.o., Didaco Commerce d.o.o, Carmen Line d.o.o., Gatarić d.o.o. WiBo Vaša knjižara i Perpetuum mobile.