Sportsko udruženje “Feniks” iz Banja Luke u saradnji sa Skupštinom Opštine Banja Luka, Gender Centrom Vlade Republike Srpske, Omladinskim institutom “Perpetuum mobile” i Omladinskim centrom “Zdravo da ste” organizuje Besplatnu samoodbranu za žene i djecu u trajanju od tri mjeseca od početka juna do kraja avgusta 2015.godine.

– Za sve polaznike osmišljen je poseban program koji uključuje najčešće napade od povlačenja za kosu do napada oružjem. Tehnike koje će se raditi na ovom kursu zasnovane su na polugama, tako da ih svako može maksimalno iskoristiti – saopštili su iz “Feniksa”.

Brošuru i kratak sadržaj kursa možete preuzeti ovdje: Besplatna samoodbrana za zene i djecu – Feniks

Za razliku od drugih programa samoodbrane za koje je potrebna snaga, brzina i koordinacija, tehnike koje će se raditi na ovom kursu su zasnovane na polugama, tajmingu i tehnici tako da ih svako bez obzira na godište ili atletske sposobnosti može iskoristiti protiv velikih protivnika.

Nakon što završe ovaj kurs polaznice i polaznici će polagati za promociju prvog stepena Brazilske Džiudžice (prvi strajp) i sertifikat o položenom kursu.

Termini treninga su utorak i četvrtak od 19:00-20:00 (za mlađe polaznike do 15 godina) i 20:00-21:00 (za starije polaznike preko 15 godina) u prostorijama Sportskog udruženja “Feniks” na adresi Banović Strahinje 11. Banja Luka.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na neki od sljedećih kontakata:

WEB: HTTP://FENIXMMA.COM/KONTAKT

FACEBOOK STRANICA

TEL:066/457-001

E-MAIL: VASICDJORDJE@HOTMAIL.COM

ILI DOĆI LIČNO ZA VRIJEME TRENINGA U PROSTORIJE UDRUŽENJA.