Ljeto je uskoro tu, a ako planirate odmor na nekoj plaži vrijeme je da odaberete moderan kupaći kostim.

Modne kuće ove godine donijele su nove trendove i bogatu ponudu, raznovrsne stilove, oblike i nijanse da ispune očekivanja i zahtjeve modne publike. U zavisnosti od vašeg oblika tijela možete izabrati kupaći kostim iz širokog spektra ponuđenih opcija kako bi obezbijedile impresivan izgled na plaži!

Dakle, danas vam predstavljamo glavne tendencije i stilove koje smo primijetili na pistama poznatih kreatora za ljeto 2015!

1. Kupaći kostimi sa 3D štampom


Mi uvijek volimo da eksperimentišemo sa uzbudljivim štampanim uzorkom. Ekskluzivna 3D štampa i kupaći kostimi sa uzorcima su prvi na listi, jer interesantna dimenzija otisaka koja je korišćena povećala je jedinstvenost ovih komada. Ovog ljeta, možete isprobati ovaj maštoviti trend zahvaljujući vrijednim dizajnerima Mari Hoffman, Salinas, Agua de Coco, Adriana Degreas i mnogim drugim.

2. Visoki crop top bikini stilovi


Novi zanimljiv trend kupaćih kostima koji smo vidjeli na pistama je bikini stil sa dubljim gornjim dijelom. Možda nije najbolja opcija koju možete odabrati kada je vaš cilj savršen ten. Ipak, takvi komadi izgledaju slatko i nevino i mogu biti dobra opcija za dane kada želite da pokažete svoj stil više nego ten. Za inspiraciju provjerite slikovite dizajne sa štampom Salinas, Wildfox ili minimalistički top bikini brenda Frankies.

3. Duži bikini top


Duži gornji dio vašeg kupaćeg kostima donosi dozu ženstvenosti osobi koja ga nosi, ali nije idealan stil za plažu i za sunčanje. Sa šarmantnim retro motivima, ove opcije obećavaju da će vas pretvoriti u “Ultimate Beach” zečicu na plaži ovog ljeta. Posebno slatka opcija je asimetrični kupaći kostim brenda Maaji Swimwear, kao i lijepi modeli sa Gingham ili uzorkom konja.

4. Kupaći kostim sa dugim rukavima


Kupaći kostmi sa dugim rukavima su veoma ekstravagantni (ekstravagantno, pošto nikada nismo mogli da zamislimo duge rukave kada tražimo kupaći kostim). Dostupni kao jednodjelni kupaći kostimi sa dugim rukavima dolaze kao inovacija i nešto sasvim ekskluzivno, namijenjeno damama koje pokušavaju da naglase svoj smjeli stil dok se glamurozno odmaraju na bazenu. Kupaće kostime sa dugim rukavima predstavili su CIA Maritima, Agua de Coco i Adriana Degreas, gde smo vidjeli apsolutno sofisticirane stilove sa motivima šifona. Sa druge strane, Belusso, Mara Hofman, Suboo i Beach Bunny predstavljaju moderne bikini stilove koje karakterišu neočekivani dugi rukavi.

5. Retro kupaći kostimi


Oh te retro vibracije! Mi ih toliko volimo, bez obzira da li je u ptianju ljepota, moda ili kupaći kostimi. Moderni kupaći kostimi sa dubokim gaćicama i dalje drže svoje pozicije u novoj sezoni proljeće/ljeto 2015. Inspirisani šarmantnim ’60. godinama, retro kupaće kostime primijetili smo na revijama Agua de Coco, Amapo, WILDFOKS, Mara Hoffman i dr.

6. Sporty Chic kupaći kostimi


Sportski šik se vraća u modu kao što smo vidjeli u najtoplijim proljeće/ljeto 2015 modnim trendovima. Izrađeni od neoprena materijala i sa zanimljivim natpisima, sportski kupaći kostimi dolaze upakovani sa velikom dozom stila i komfora, a to je ono što savremene fashioniste traže. WILDFOKS predstavlja sportske kupaće kostime ukrašene pastelnim tonovima, rajfešlusima i natpisima.

7. Provokativni kupaći kostimi


Na pistama otkrivamo još jedan potpuno neočekivan i kreativni stil kupaćih kostima. Kupaći kostimi su izrađeni od čistih materijala, vrlo često otkrivaju više nego što je predviđeno, ali nikad ne izgledaju vulgarno. Ovo svakako nije idealna opcija za plažu, međutim, idelana su opcija za glamurozne noći pored bazena, kada nastojimo da izgledamo izuzetno tajanstveno i sofisticirano. Adrijana Degreas pokazala je jednodjelne kupaće kostime sa peplum detaljima. Laserski sječena koža izgleda takođe upadljivo i fenomenalno.

8. Seksi monokini


Fanovi stilova Monokini se mogu radovati, jer ovi kupaći kostimi još uvijek čuvaju svoje vruće pozicije. Međutim, u novoj sezoni monokini dolaze ponovo ažurirani. Neki dizajneri prepliću trake koje spajaju donji i gornji dio, dok su ostali okrenuti pletivu ili zanimljivim isječcima kako bi istakli dizajn. Posebno su zanimljivi monokini iz Luli Fama, Beach Bunny, Sauvage, Toxic Sadie, Indah i dr.

9. Klasični jednobojni kupaći


Minimalistički i vanvremenski crno-bijeli kupaći kostimi su u trendu i ove godine. Namijenjeni su svim damama koje misle da je manje više i aksesaorima znaju da istaknu svoj pojednostavljeni izgled. Da li je to nešto crno, bijelo, neutralno, pastelno ili jarko obojeno, monohromatski dizajn trijumfovao je na pisti ove godine. Dok su Osklen i Wildfoks pokazali svoju ljubav prema jednostavnim crno-bijelim dizajnima, Luli Fama je pokazao kako slatki pastelno monohromarski kupaći kostimi mogu biti!

10. Tradicionalni jednodjelni kupaći kostimi


Monohromatski ili sa štampom, sa boljom pokrivenošću ili sa kreativnim isječcima, tradicionalni jednodjelni kupaći kostimi među najboljim su opcijama za sezonu proljće/ljeto 2015. Mi volimo sportske odštampane jednodjelne kupaće kostime, kupaće kostime sa digitalnom štampom, minimalističke bijele jednodjelne sa bočnim isječcima.

Pogledajte naše prijedloge i odaberite onaj koji najviše odgovara vašem stilu i obliku tijela.

Izvor: zenskimgazin.com