IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 2/3. 6. 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirana su tri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je troje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledano je 111 pacijenata i obavljeno 19 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je osam beba – tri djevojčice i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica – tri intervencije.

SERVISNE INFORMACIJE ZA 3. JUN 2015. GODINE

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • od 8.00 do 16.00 časova – dio naselja Tamburići;
  • od 8.30 do 15.00 časova – dijelovi naselja: Srpske toplice, Lijeva i Desna Novoselija, Sitari i Banj brdo;
  • od 09.00 do 14.00 časova – dio naselja Bukvalek, te dijelovi ulica Slavka Rodića, Savske, Dunavske, Rade Radića i Srpskih pilota.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Obavještenje iz preduzeća Vodovod:

  • od 9.00 do 15.00 časova, biće prekinuto vodosnabdijevanje naselja Grab. Zbog radova na elektro mreži, neće biti u funkciji pumpna stanica u ovom naselju.
  • od 27. maja do 5. juna ove godine, u vremenu od 8.00 do 15.00 časova, privremeno će biti prekidano vodosnabdijevanje potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Talijanskog bataljona Mateoti, Simeuna Đaka i Anđe Knežević. Razlog za privremene prekide su radovi na prespajanju priključaka na novoizgrađeni cjevovod u navedenim ulicama.