Škorpija ima dosta jaku fizičku konstituciju, Rak je mršav u mladosti, ali na težini dobije poslije tridesete. Pogledajte vaš astrološki znak i saznajte šta zvijezde imaju da vam kažu…

Saznajte ko je najzgodniji i najljepši znak Zodijaka.

Ovan

Ovnovi su uglavnom atletske građe, imaju mišiće i pored viška težine. Oni izgledaju jako i imaju izražene crte lica. Često imaju tamniju nijansu kože, gustu i tamnu kosu. Njihova pojava je u skladu sa jakom i energičnom lličnošću koja je karakteristična za Ovnove. Oni se oblače sportski i jednostavno.

Bik

Bikovi imaju prijatno i simetrično lice. Često imaju istaknute kapke, zaobljen nos, punije usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno tijelo, a težina je proporcionalna čak i kada imaju višak kilograma. Oni izgledaju vrlo prijatno, ali jako i krhko u isto vrijeme. Oni vole da se elegantno oblače.

Blizanci

Oni su uvijek spremni za akciju. Sa izrazitim licem, oni često izgledaju mlađe nego što jesu i njihove oči su vrlo upadljive. Imaju duge ruke i noge, obično su vitki i visoki i izgledaju veoma graciozno i elegantno. Članovi ovog znaka nemaju istaknute mišiće i struk. Oni vole da nose različite stilove.

Rak

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodice, upečatljiv nos – ne mora da bude veliki, ali ima specifičan oblik. Iako su Rakovi vrlo vitki u ranoj mladosti znacajno dobiju na težini poslije tridesete. Njihov vrat je obično kraći i obično imaju osjetljivu kožu. Svojim izgledom, oni ostavljaju utisak nježne i suptilne osobe.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj gustoj i sjajnoj kosi koja je pravi zaštitni znak lavova. Pored toga, Lavovi imaju široko čelo i široku vilicu, kao i lijepo oblikovan nos. Obično imaju jaku muskulaturu. Oni vole da se oblače moderno i da se dotjeruju.

Djevica

Bez obzira da li je u pitanju muškarc ili žena, Djevice su prilično vitke. Uz skladno tijelo i lijepe crte lica, oni su klasifikovani kao prelijepi znak. Djevice imaju istaknute jagodice i obrve. One vole da nose odjeću neutralnih boja i stilski se oblače.

Vaga

Vage imaju vrlo prijatno lice, ovalnog oblika. One su često više od prosjeka i one izgledaju veoma sofisticirano. Obično imaju vrlo jasnu boju očiju. Donji dio tijela je često jači od gornjeg dijela tijela, a njihove grudi i struk su uži od ostatka tijela. Vage vole da se lijepo oblače i da njeguju svoj izgled.

Škorpija

Čak i kada je mršava, Škorpija ima dosta jaku fizičku konstituciju. Oni imaju šira ramena, istaknuto lice sa senzualnim usnama i često nepravilni oblik nosa. Pripadnici ovog znaka obično imaju smeđu i gustu kosu. Škorpioni vole da su dobro obučeni, ali ne vole da izgledaju napadno.

Strijelac

Strijelac je najzgodniji u Zodijaku. Oni imaju prosječnu strukturu tijela, oni su atletski građeni, ali ovaj prirodni dar oni lako mogu pokvariti prekomjernim unosom hrane. Imaju duguljasto lice, zaobljeno čelo i izrazito lijepe oči. Oni vole da se oblače sportski i jednostavno.

Jarac

Jarčevi posjeduju elegantan i dug vrat, široka ramena i jake su konstitucije. Obično su niže i srednje visine, a oči su često upadljive. Imaju uvučenu bradu i lijep osmijeh. Jarčevi vole lijepu odjeću, ali ne vole da izgledaju vulgarno.

Vodolija

Vodolije su obično srednje visine ili niske i imaju punije lice i svjetliju nijansu kože. Nakon tridesete mogu da imaju problema sa težinom. Obično imaju manje ruke i noge, ali veoma lijepe noge. Njihove oči su lijepe i imaju velike usne. Pripadnici ovog znaka ne daju veliki značaj odjeći.

Ribe

Odlikuje ih predivna nijansa kože, meka koža i fine crte lica, koje je obično okruglog ili ovalnog oblika. Ribe imaju jaku i gustu kosu, dok su njihove oči najljepša stvar koju imaju. Gornji dio tijela je obično manje izraženiji od dnonjeg dijela tijela koje je zaobljeno i široko.

Izvor: zenskimagazin.com