Prelijepa banjalučka glumica Dijana Dejanović, nakon snimanja filmova u Indiji i na Tajlandu, ovih dana imala je i svoje prvo snimanje na lokaciji u Evropi, tačnije u Londonu.

Dijanu smo “zatekli” na setu i zamolili je da podijeli sa nama impresije sa novog snimanja i otkrije više o svojoj ulozi.

“U London sam otputovala na snimanje svog novog bolivudskog filma “Zahhak”, koji je rimejk holivudskog horora  “Oculus”. Redatelj je Pravaal Raman, sa kojim sam sarađivala na prošlom filmu” Charles and I” (Čarls i ja). Glavne uloge tumače Adil Hussain i Lisa Ray. Sa Adilom sam također već radila, a on je internacionalnoj publici najpoznatiji po ulozi u filmu “Life of Pie”. Lisa je kanadska glumica indijskog porijekla, podjednako poznata u Bolivudu i inostranstvu”, kaže Dijana.

Film govori o četvoročlanoj porodici u dva različita vremenska perioda. Cijela priča se uglavnom odvija u kući, a izvor svih problema je staro ukleto ogledalo.

“Igram porodičnu prijateljicu koja se pojavljuje prvo na početku, kada je porodica srećna, a zatim kasnije kada se pojave razni problemi. Lokacija na kojoj smo snimali nalazi se na nekih sat vremena od centra Londona. Imanje datira iz 16. vijeka, a pripadalo je čuvenom vladaru Henriju VIII. To je bila njegova lovačka kuća. Kažu da se ispod kuće nalaze tajni tuneli koji su vodili do kuća njegovih ljubavnica. Sadašnji vlasnici ovo imanje prodaju za vrtoglavu cijenu od 2.800.000 funti.”

Dijana nam je i otkrila i da je imala i sreće jer je neplanirano, zabunom u rasporedu snimanja, dobila i slobodan dan koji je iskoristila za turistički obilazak Londona.

“Posjetila sam muzej “Madame Tussauds”, za koji sam mislila da nudi samo razlgedanje voštanih figura slavnih osoba iz svijeta filma, sporta i politike, međutim napravljen je i kao zabavni centar u kojem možete raznim vozićima koji prolaze kroz tunele pogledati istoriju Londona, doživjeti horor film uživo uz pomoć voštanih figura i glumaca, te pogledati 4D animirani film. Dva i po sata čiste zabave koje bih svima preporučila. Nakon muzeja, otišla sam do Big Bena a dam završila sa prijateljima na Piccadilly Circusu“, priča Dijana.

“London me je potpuno oduševio istorijom, arhitekturom, veličinom, čistoćom, predivnim ogromnim parkovima i sjajnim noćnim životom. Sigurna sam da ću ga ponovo posjetiti, privatno ili poslovno.”

Dijanina privatna životna priča neodoljivo podsjeća na filmsku. Naime, ova zanosna banjalučanka u želji da napravi promjenu u životu prije nekoliko godina pronašla je posao u Indiji, njena ljepota privukla je pažnju poznatog modnog fotografa. Uslijedila je uspješna karijera modela, brojne revije i titula Lica godine, a zatim je uplovila i u glumačke vode.

Pročitajte i:

Banjalučanka koja je osvojila indijski svijet

Izvor: istinito.com