Kantautor Željko Joksimović održao je sinoć, 21. avgusta spektakularni koncert pred nekoliko hiljada Banjalučana na Gradskom stadionu u gradu na Vrbasu.

Dugo najavljivani koncert srbijanskog muzičara počeo je sa zakašnjenjem u 22:15 časova, ali su prisutni građani veoma brzo zaboravili na to, jer je uslijedila noć sjajne muzike. Gosti na koncertu su bili Romana Panić, Nikola Pejaković i Jelena Tomašević!

Koncert je trajao do 1:35 časova, a i oni Banjalučani koji tu noć nisu bili na stadionu mogli su da uživaju u pjesmama Željka Joksimovića, upravo zbog odličnog ozvučenja!

Kako je koncert protekao pokazatelj su statusi na društvenim mrežama u kojima se mogu pročitati samo riječi hvale za organizovanu muzičku noć u Banjaluci. 

“Banja Luka se dugo nije ovoliko zabavila. Kapa do poda, veliki si umjetnik i profesionalac”, samo je jedan od statusa pratiteljke na Fejsbuk stranici Željka Joksimovića.

Željko Joksimović trebao je koncert održati u srijedu, 19. avgusta, ali je odložen zbog kišnog vremena. I jučerašnje promjenljivo vrijeme ukazivalo je na kišu, ali se to ipak nije desilo.

Ukoliko ste bili na koncertu Željka Joksimovića, pogledajte Fotogaleriju našeg portala, jer možda smo baš vas uslikali

Pogledajte: Fotogalerija – Koncert Željka Joksimovića u Banjaluci 21, avgusta 2015.

Foto: Ognjen Crnobrnja