Svaka žena, prilikom izbora odjevne kombinacije koju će nositi, u glavi istog trenutka ima i model i boju cipela koje će uz tu odjevnu kombinaciju uklopiti. Međutim, većina žena se u ovim prilikama odlučuje za provjerenu varijantu, pa bira cipele crne, teget ili braon boje, ne razmišljajući mnogo o modnom riziku, upravo zbog straha da u nečemu ne pogriješi. Zato smo mi danas riješili da vam otkrijemo koja bi to boja cipela najviše odgovarala svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji, kako ubuduće ne biste imale problema.

Crvene cipele

Crvene cipele predstavljaju odličan izbor ukoliko želite da svojoj odjevnoj kombinaciji date na upečatljivosti. Uklopite ih sa odjevnim kombinacijama roze, narandžaste, crne i bijele, ili pak teget i neutralnih tonova i definitivno nećete pogriješiti.

cipele u boji 1 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Zelene cipele

Ukoliko se odlučite da ponesete cipele zelene boje, vidjećete da se i one, potpuno neočekivano, mogu nositi uz različite boje. Najbolje je da ih nosite uz odjevne kombinacije braon, crne, plave i žute boje, ali i uz odjevne kombinacije neutralnih tonova.

cipele u boji 2 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Plave cipele

Skinny džins svjetlije nijanse i cipele tamno plave boje mogu izgledati fenomenalno kada se zajedno uklope. Međutim, pored onih svijetlije nijanse plave, ove cipele možete ponijeti i sa žutim, braon, bijelim i neutralnim odjevnim kombinacijama.

cipele u boji 3 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Žute cipele

Iako su žuta i ljubičasta komplementarne boje, ova kombinacija u nekim situacijama može biti neslavan izbor. Zato je bolje da, ukoliko poželite da nosite žute cipele, njih uklopite sa odjevnim kombinacijama različitih nijansi plave boje, ali i sa crno-bijelim i zelenim kombinacijama.

cipele u boji 4 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Narandžaste cipele

Ukoliko se odlučite za narandžaste cipele, izbjegavajte garderobu zelene i ljubičaste boje, jer će one mnogo bolje stajati sa odjevnim kombinacijama plave, bijele, crvene i žute boje, kao i ojdevne kombinacije zemljanih tonova.

cipele u boji 5 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Metalik cipele

Ako se odlučite za cipele srebrne boje, odlučite se za odjevne kombinacije bijele, crvene, ljubičaste i crne boje, kao i one neutralnih tonova, dok zlatne cipele možete ponijeti sa kombinacijama crne, crvene, bijele, kraljevsko plave i burgundi boje.

cipele u boji 6 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Ljubičaste cipele

Ljubičaste cipele će odlično stajati sa odjevnim kombinacijama neutralnih, ali i teget, roze i zelene boje.

cipele u boji 7 Koja boja cipela najviše odgovara tvojoj odevnoj kombinaciji?

Izvor: wannabemagazine.com