Kvin estrada organizuje gostovanje Carskog ruskog baleta u Banjaluci, 03. marta 2016. godine,sa početkom  20:00 u Sportskoj dvorani “Borik”. “Labudovo jezero“ je balet  koji očarava publiku širom svijeta izuzetnom muzikom, dinamičnim i ekstremnim emocijama.

Najpoznatija baletska trupa na svijetu-trupa Carskog ruskog baleta će se predstaviti banjalučkoj publici baletom „Labudovo jezero“ Petra Iljiča Čajkovskog, u izvedbi  primabalerine Carskog ruskog baleta Line Seveliove i njenog partnera Narimana Bekzhanova, u ulogama Odete i princa Zigfrida.

Izuzetni  baletski umjetnici, priznati i poznati širom planete, raskošni kostimi urađeni s mnogo nadahnuća, umjetničkog dara i vještine i nestvarne, bajkovite dekoracije svaki put, bez izuzetka, tkaju posebnu čaroliju u kojoj će imati privilegiju da uživa i banjalučka publika – navodi se u saopštenju Kvin estrade.

Ulaznice po cijeni već od 15 KM, u prodaji su od 18. decembra na blagajni SD “Borik”. Mjesta u dvorani su  numerisana i višestruko segmentirana. S obzirom na dosadašnje iskustvo u  prodaji ulaznica za ovaj vrhunski spektakl, organizatori očekuju da će biti brzo rasprodane, te preporučuju blagovremenu kupovinu ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice.

Informacije na telefon:  066 905 399