Dugo najavljivani kalendar RK Borac m:tel za 2016. godinu, za koji je fotografije radio svjetki poznati fotograf Stpehan Lupino, danas je konačno ugledao svjetlo dana.

Na zvaničnoj promociji, održanoj u Konzum Family Centru Banjaluka, pred brojnim navijačima i prijateljima banjalučkog velikana, direktor marketinga m:tela, generalnog sponzora Borca, Đorđe Mišić, istakao je odličnu saradnju koju ova kompanija ima sa osvajačem duple krune u BiH.

„Samo ime naše kompanije u nazivu kluba govori koliko je dobra saradnja koju imamo sa RK Borac, koji nas nikad nije iznevjerio. Njihovim uspjesima najbolje svjedoče klupski rezultati jer je Borac uvijek najbolji u svim takmičenjima u Bosni i Hercegovini“, napomenuo je Mišić.

Nakon toga, osvrnuo se i na rad Stefana Lupina.

„Moj svjetonazor je takav da “norme postoje da bi se rušile”, ali moram da priznam da bih više volio da u kalendaru ima i djevojaka. Jedno je sigurno, banjalučke dame će biti jako zadovoljne kalendarom“, smatra Mišić.

Da rad na kalenadru nije bio uvijek jednostavan, jer su se konstanto preplitali umjetnički zahtjevi Stephana Lupina s jedne strane i spremnost igrača da ispune sve fotografove želje s druge strane, potvrdio je direktor RK Borac m:tel, Vladimir Branković, koji je sebe u toj situaciji označio kao “tampon zonu”.

„Na kraju je posao uspješno okončan i svi su oduševljeni krajnjim proizvodom. Moram iskreno da se zahvalim igračima, koji su “stoički” izdržali sve Lupinove zahtjeve, kao i slavnom fotografu. Posebno hvala našim sponzorima, navijačima i svima koji na bilo joji način podržavaju RK Borac na putu ka starim stazama slave“, naglasio je Branković.

Poseban doprinos današnjoj promociji dao je banjalučki pjesnik, Miladin Berić, koji je samo za ovu priliku napisao pjesmu posvećenu RK Borac m:tel, u kojoj je pokušao da obuhvati sve uspjehe “crveno–plavih” u skoro sedam decenija postojanja, sa posebnim osvrtom na aktuelni sastav.

„Nadam se da se niko neće uvrijediti mojom pjesmom, jer se u njoj nisu našle baš sve legende kluba. Jednostavno, nisam ih mogao sve uklopiti u stihove“, iskreno je poručio Berić.

Nakon zvaničnog dijela, RK Borac m:tel nagradio je 30 najbržih navijača sa kalendarima, koje su potpisivali igrači.

rukometasi-2

rukometasi-3

rukometasi-4

rukometasi-5

rukometasi-6

rukometasi-7

rukometasi-8

rukometasi-9

rukometasi-10

rukometasi-11

rukometasi-12

Izvor: nezavisne