Bez njih zimska moda ne postoji! Otkrivamo vam najaktuelnije modele i kako da ih iskombinujete!

Kako nositi  . . . Braon natkoljenice

Vječito pitanje, kako nositi vunene natkoljenice? Obavezno ispod njih ponesite bezbojne čarape – preporučujemo model od 7 dana jer izgledaju najprirodnije i daju savršen bronzani sjaj vašim nogama.

Kako nositi . . . Bijele čarape

Ovaj model čarapa je najzahtjevniji i težak za kombinovanje. Kako biste izbjegli da vas vizuelno prošire, spojite ih sa jednim oversize komadom poput mantila.

Kako nositi  . . . Mrežaste čarape

Ovaj model čarapa često se vezuje za noćne izlaske, ali možete ih nositi i u svakodnevnim prilikama. Predlažemo da ih spojite sa patikama i jednostavnijim komadima kako biste ublažili njihov napadan izgled. Crno-bijele odjevne kombinacije najbolje se uklapaju uz svaki čipkasti rad carapa.

Kako nositi … Crvene čarape

Upadljiv i ekstravagantan izgled ovih čarapa treba ispratiti. Kilote su odličan izbor jer ova boja čarapa nikako ne treba da se nose uz kratke stvari, već da bude nenapadan detalj vašeg sofisticiranog outfita. Za potpuni sklad boja uz crvenu najbolje je da se kombinuje crna sa još nekim crvenim detaljem.

Kako nositi . . . Svjetlucave čarape

One su najmodernije i adekvatne za proslave. Kako bi do kraja došle do izražaja, obucite ih uz još svjetlucavih komada poput savršene šljokicave haljine i patika.

Osim što se srebrno uklapa uz srebrno, crno je jedina adekvatna boja koja se uklapa uz ovaj look.

Kako nositi  . . . Sive vunene čarape

Sofisticiran izgled je već zagarantovan uz sive čarape, a mi vam predlažemo da im podarite mladalačku notu uz hrabar miks modernih printova poput kariranog i zmijskog. Spojite sive tonove sa još sivih tonova i postignite savršenu trendi usklađenost.

(NN/elle.rs)