Početak proljeća i ove sezone obeležiće suptilni plise.

Na haljinama ili suknjama, plise je uvijek odličan način da izrazite svoju ženstvenu stranu. Već nekoliko godina zaredom, plise je u trendu, a ukoliko pogledamo modne blogove, on ostaje u vrhu trendova i ove sezone.

Predlažemo da ovog proljeća nabavite plise haljinu. Obično maksi, ove haljine će učiniti da izgledate očaravajuće gdje god da se pojavite. Možete ih naći u bilo kojoj boji i dezenu koji želite. Monohromatske plise haljine su vrlo jednostavne, ali šik i moderne. Moramo da priznamo da su ove haljine takođe veoma udobne za nošenje.

Pored plise haljine, svoj garderober možete ažurirati plise suknjom. Plise suknje se mogu se naći u bilo kojoj boji, sa dezenom ili u jednoj boji, tako da nećete imati problema da pronađete onu koju odgovara vašem stilu. Ove suknje su pogodnije za vitke žene, jer falte mogu učiniti da izgledate punije. Postoji milion alternativa da nosite plise suknje. Možete ih kombinovati sa majicama, džemperima, košuljama, rolkama. Potrebna vam je samo jedna plise suknja i možete je nositi na mnogo različitih načina.

Kada nosite plise suknje, možete izabrati bilo koju vrstu obuće: visoke potpetice, sandale, patike ili baletanke. Pogledajte našu galeriju fotografija i inspirišite se za narednu toplu sezonu.