Ovih dana, nemoguće je ne primijetiti nagli porast euforije i uzbuđenja na licima Banjalučana.  Čini se da je cijeli grad živnuo, što svakako ima veze sa dolaskom proljeća i približavanjem prazničnih dana. Ipak, u želji da saznamo pravi razlog, obratili smo se našim sugrađanima koji su kao iz topa jednoglasno odgovorili – stigle su najbolje ribe u gradu!

Marko sa Paprikovca dugo je vremena tražio pravu ribu za sebe, a sada je pronašao onu najbolju! Škarpina ima sve za čim je oduvijek tragao, a ističe da mu je posebno drago što su mu sada dostupne i Orada, Tuna i List.  Slična je situacija i sa njegovim kumom Zoranom iz Borika, koji kaže da ga je sreća konačno pogledala jer mu je  sad i spretna hobotnica na dohvat ruke. Pošto je zaljubljive prirode, nema ništa protiv da proba i Grdobinu, za koju je čuo da predstavlja pravi dokaz izreke da izgled može da prevari.  Dok smo ih intervjuisali, u razgovor se ubacio i raspoloženi gospodin koga ćemo ovom prilikom citirati:

„Djeco moja, svaka vam je riba dobra kada stigne sa mora!“

I zaista, najbolje ribe stigle su sa mora i ima ih dovoljno za cijelu Banjaluku. Svakog četvrtka u Tropic Centru Banja Luka, direktno iz mreže stiže svježa morska riba, pa osim spomenutih možete odabrati i prvoklasne ribe, Kovač, Zubatac, Romb, Losos, kao i jastoga, dagnje i druge školjke. A ukoliko volite da ih rezervišete samo za sebe, dostupne su vam i uz porudžbinu na dobro poznatoj adresi – Tropic Centar Banja Luka, ul. Ivana Gorana Kovačića BB.