Zbog svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, u centralnom dijelu grada biće obustavljen saobraćaj 6. i 7. maja, i to:

– 6. maja, od 16.30 do 24.00 časa, u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Ulice vojvode Momčila do Ulice kralja Petra I Karađorđevića, Zdravka Čelara i Patrijarha Makarija Sokolovića.

– 7. maja, od 07.00 do 20.00 časova, u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Solunske ulice, Bulevar cara Dušana, Marije Bursać na dijelu od Kninske do Kralja Petra I Karađorđevića, Tržnička, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patrijarha Makarija Sokolovića, Patre, Braće Mažar i majke Marije  na dijelu od Zmaj Jovine do Ulice kralja Petra I Karađorđevića, Vojvode Momčila na dijelu od Bulevara cara Dušana do Simeuna Đaka, Ulica cara Lazara od Bulevara Stepe Stepanovića do mosta Patre, Isaije Mitrovića, Ulici 22. aprila, Skendera Kulenovića na dijelu od Ulice Radoja Domanovića do Solunske.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće izmijenjen režim javnog prevoza putnika, a detaljnije pogledajte u sljedećim tabelama:

preusmjeravanje linija za 6. maj

preusmjeravanje linija za 7. maj