“Banjalučka pivara” pozvala je sve zainteresovane da se prijavite i učestvuju u trci zadovoljstva “Nektar Fun Run”, koja će se održati uporedo sa 2. Banjalučkim polumaratonom na Trgu Krajine u nedjelju sa početkom u devet časova.

Trku zadovoljstva, dužine 3 km, mogu da trče svi banjalučani i gosti našeg grada, koji nisu profesionalni sportisti, a vole sport i rekreaciju. Banjalučka pivara je generalni sponzor trke “Nektar Fun Run”, a u nedjelju će  se održati i drugi banjalučki polumaraton, kao i štafetni polumaraton. Na taj dan, Banjaluka će biti centar sporta ali i centar dobre, pozitivne energije,  druženja na otvorenom, te brojnih drugih popratnih kulturno – zabavnih i muzičkih manifestacija.

“Cilj nam je da ovaj sportski događaj, u godinama koje dolaze, postane nezaobilazan datum na mapi sportskog i društvenog života Banjaluke, ali i najljepši mogući vid  promocije aktivnog i zdravog života lokalne zajednice. ‘Nektar Fun Run’ i banjalučki polumaraton ujedno su i prilika da se na najljepši mogući način promoviše naš grad i turistički potencijali, a ujedno i da se utiče na rast lokalne ekonomije i cjelokupne privrede”, saopštili su iz “Banjalučke pivare”.

Izvor: nezavisne